blankblank

Se amână inaugurarea aeroportului Berlin Brandenburg Willy Brandt?

1 692

O ştire şocantă a început să circule pe site-urile nemţeşti. Posibil ca inaugurarea aeroportului Berlin Brandenburg Willy Brandt să se amâne până la începutul lunii august.

Cu doar 4 săptămâni înainte de marea inaugurare, un raport amănunţi cu privire la sistemul de incediu scoate la iveală câteva probleme care nu pot fi trecute cu vederea. Pentru remedierea acestora este nevoie de ceva timp. Până la urmă, vorbim de siguranţa călătorilor, a personalului şi a complexului în întregime.

Însă această amânare poate afecta foarte mult imaginea constructorilor, oficialilor de la Berlin şi chiar a unor companii aeriene. Compania Air Berlin va fi nevoită să amâne mutarea şi extinderea, Lufthansa la fel. Asta înseamnă poate chiar şi alte cheltuieli neprevăzute.

Plus, din punctul meu de vedere, se pierde foarte mult din entuziasmul lansării. Abia aşteptam „noaptea nopţilor„. Dar văd şi partea plină a lucrurilor. Poate reuşesc să ajung la inaugurarea noului aeroport, va fi al 3-lea ca mărime şi flux de pasageri din Germania.

Leave A Reply

Your email address will not be published.