fbpx SayYesToEurope livery pe un Airbus A320 Lufthansa

SayYesToEurope livery pe un Airbus A320 Lufthansa

0 271
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Lufthansa promovează alegerile europene. Înainte cu aproximativ 4 săptămâni de alegerile europene, care vor avea loc în perioada 23-26 mai 2019, Lufthansa prezintă livery-ul ”SayYesToEurope”.

Prin această inițiativă, Lufthansa dorește să încurajeze cât mai mulți oameni să meargă la vot și să fie PRO EUROPA.

SayYesToEurope

  • “Cu votul din luna mai, cetățenii Europei vor decide viitorul comunității europene. Acum, mai mult ca niciodată, este vorba de a lua poziție, de a-și asuma responsabilitatea și de a consolida ideea unui continent unic și liber.
  • Lufthasa Group este o companie europeană cu rădăcini în mai multe țări din inima Europei. Companiile aeriene precum Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines, Eurowings, Brussels Airlines și Air Dolomiti leagă țările continentului între ele și leagă Europa de lumea întreagă. Din acest motiv, Europa este foarte aproape de inimile noastre “, spune CEO-ul Lufthansa, Carsten Spohr.
  • “SayYesToTheWorld” este campania noastră globală de brand. “SayYesToEurope” este inițiativa noastră de a face apel la toți europenii să spună DA Europei și să participe la alegerile europene. Europa noastră are nevoie de vot, declară Carsten Spohr

Aeronava cu livery-ul“SayYesToEurope” este Airbus A320 cu indicativul D-AIZG. Pe langa aceasta, Lufthansa a decis să vopsească steagul UE lângă cel al Germaniei.

Cu 3.000 de zboruri zilnice între aeroporturile europene, avioanele Lufthansa decolează și aterizează în aproape toate țările din Europa.

Noi încurajăm mersul la vot și ne declarăm PRO EUROPA. Votați pe 26 mai 2019! Votați pentru Europa unită!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.