Noul livery United și noua gamă de culori în reprezentarea brandului

0 299

Pe 24 aprilie, a fost prezentat noul livery United. Prima aeronavă vopsită în noua identitate vizuală United a fost un Boeing 737-800 (N37267) cu split scimitar winglets.

Culoarea de bază rămâne albastrul cu nuanțe derivate, denumite Rhapsody Blue, United Blue și Sky Blue. A dispărut culoarea aurie, care fusese introdusă în manualul de brand în urmă cu 30 de ani. Însă a apărut violetul.

Noul livery United

Prin combinarea nuanțelor de violet și albastru, se obține o atmosferă calmă, liniștitoare, rezultând o experință de călătorie mai plăcută. Noua paletă de culori United poate fi văzută și în designul noilor uniforme, care sunt îmbrăcate de peste 70.000 de angajați United din întreaga lume.

Cromatic vorbind, albastrul este o culoare liniștitoare și una dintre cele mai preferate de oameni, în special de bărbați. Psihologic vorbind, culoarea albastră induce sentimentul de calm, de liniște și de siguranță. Nu este o întâmplare faptul că și noi, la airlinestravel.ro, folosim culoarea albastră.

Revenind la noul livery United, mai jos puteți vedea principalele modificări

principalele-noutati-livery-united

Este păstrat globul de pe ampenajul vertical pentru că reprezintă rețeaua celor 355 de destinații United, din 60 de țări. Nacelele motoarelor și vârfurile de aripă sunt vopsite în Blue United.

Ampenajul vertical este vopsit într-un gradient format din 3 nuanțe de albastru. În timp ce sigla va apărea în mod predominant în Sky Blue. Iar dunga albastră vălurită, care era aurie la aeronavele Dreamliner, este vopsită în nuanța Rhapsody Blue și va fi aplicată pe toate avioanele United.

noul-livery-united-sloganul

Noul livery United a fost lansat sub sloganul ”Connecting people. Uniting the world!”

Leave A Reply

Your email address will not be published.