Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

RYANAIR va opera zboruri cu noua aeronavă 737 MAX 8200 de la Aeroportul Milano Bergamo

0 362

Aeroportul Milano Bergamo a recepționat noua și revoluționara aeronavă Boeing 737-8200., alături de partenerul aerian, Ryanair. Etichetat drept un „gamechanger” al aeronavelor, transportatorul irlandez ultra-low-cost va introduce prima sa aeronavă din noua flotă pe aeroportul din Milano, pe data de 20 iulie.

Noua variantă 737 MAX, cu o capacitate mai mare – cu 197 de locuri, comparativ cu 189 de locuri in aeronava standard 737-800 – cu 16% mai puține emisii de CO2, va juca un rol crucial în regenerarea traficului de pasageri din regiunea Lombardia.

În urma anunțării a șapte noi destinații – Banja Luka, Belfast City, Kos, Menorca, Preveza, Suceava și Zagreb – Ryanair va opera, în total, 105 rute din Milano Bergamo în această vară, oferind peste 600 de opțiuni săptămânale celor din regiunea Lombardia.

RYANAIR va opera zboruri cu noua aeronavă 737 MAX 8200 de la Aeroportul Milano Bergamo.

La o conferință cu CEO-ul Ryanair, Eddie Wilson, și cu Giacomo Cattaneo, Directorul Aviației Comerciale, SACBO, cei doi au declarat că: „Recunoaștem semnificația sosirii noilor aeronave Ryanair, prima de acest tip, nu numai la Milano Bergamo, ci și în Italia. Înainte de sfârșitul sezonului estival, ne așteptăm ca până la 5 aeronave 737-8200 să se afle la baza companiei aeriane de la aeroportul din Milano Bergamo și alte 5 aeronave ă fie recepționate până la mijlocul anului 2022, înlocuind progresiv avioaneșe Boeing 737-800.”

Cattaneo a adăugat că „flota crescută a Ryanair, tarifele mai mici și zborurile mai ecologice vor fi cheia redresării economiei locale, stimulând turismul pentru regiune și oferind o conectivitate mai mare călătorilor italieni.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.