Companiile aeriene cresc frecvențele și anunță rute noi de la Milano Bergamo

0 322

După momentul istoric a primirii primei aeronave easyJet la aeroportul Milano Bergamo, pe 28 mai, compania aerienă – care este și noul partener al aeroportului – a confirmat creșterea rețelei sale naționale și internaționale din Lombardia. Pe lângă rutele lansate anterior spre Olbia și Malaga, compania aeriană low-cost a anunțat noi rute remarcabile spre Amsterdam Schiphol și Paris Charles de Gaulle, începând cu 6 septembrie.

Zborurile spre Amsterdam vor fi operate de trei ori pe săptămână, iar zborurile spre Parid CDG vor fi operate de patru ori pe săptămână. Pasagerii easyJet vor beneficia de un total de 70 de conexiuni spre principalele hub-uri din cele două țări.

Companiile aeriene cresc frecvențele și anunță rute noi de la Milano Bergamo.

Sezonul de iarnă 2021-2022 va continua să dezvolte operațiunile aeroportului Milano Bergamo, odată cu sosirea celui mai recent partener confirmat al său, Eurowings. Filiala Lufthansa va introduce o nouă ruta inaugurală, cu Düsseldorf, din 31 octombrie 2021. Inițial, serviciul va fi operat de patru ori pe săptămână, dar transportatorul german va crește frecvența la șase zboruri săptămânale, până în februarie 2022.

Companiile aeriene continuă să reia serviciile de la gateway-ul din Lombardia, cea mai couă revenire fiind a companiei Blue Panorama, care a revenit la rețeaua sa. De la începutul lunii iulie, compania aeriană italiană a reluat operațiunile spre Lampedusa, zboruri ce sunt operate de două ori pe săptămână, compania crescând frecvența zborurilor spre insula din Marea Mediterană pentru clienții ce vor zbura de la aeroportul Milano Bergamo.

De la 1 iulie, RYANAIR a început operarea zborurilor din Oradea spre destinațiile Bologna (Italia), Dusseldorf Weeze (Germania), Londra Stansted (Marea Britanie) și Milano Bergamo (Italia).

Leave A Reply

Your email address will not be published.