RYANAIR intenționează să reia zborurile începând cu 1 iulie.

2 2.849

Ryanair, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa, a anunțat astăzi (12 mai) planul de a relua 40% dintre zboruri începând cu 1 iulie 2020, sub rezerva restricțiilor guvernului privind ridicarea zborurilor intra-UE și a măsurilor de sănătate publică eficiente.

Astfel, Ryanair intenționează să opereze până la 1.000 de zboruri zilnice pe 90% din rutele existente în rețea pre-COVID. Detalii complete despre aceste rute, frecvențe, ore de zbor și prețuri promoționale sunt disponibile pe www.ryanair.com.

RYANAIR intenționează să reia 40% din zboruri pe majoritatea rutelor

De la restricțiile de zbor impuse începând cu luna martie, Ryanair a operat un număr de 30 de zboruri între Irlanda, Marea Britanie și Europa. Din iulie, Ryanair va relua zborurile din majoritatea bazelor din Europa (80 la număr).

Frecvențele zilnice / săptămânale vor fi mai puține pe rutele principale deoarce Ryanair lucrează la reluarea zborurilor pe majoritatea rutelor. Nu dorește să zboare multe frecvențe pe rute puține.

Totodată, RYANAIR va lua măsuri speciale pentru protejarea pasagerilor și echipajelor. La bordul aeronavelor sale, echipajele de cabină Ryanair vor purta măști și vor fi operate acțiuni comerciale limitate, fără cash. Toate tranzacțiile la bord vor fi fără numerar. Cozile la toalete vor fi, de asemenea, interzise la bord, deși accesul la toaletă va fi pus la dispoziția pasagerilor. Ryanair încurajează pasagerii să aplice regulile minime de igienă, să se spele pe mâini și să folosească produsele de dezinfectare a mâinilor în terminalele aeroportului.

Leave A Reply

Your email address will not be published.