RYANAIR deschide bază la Stockholm în sezonul de iarnă 2021-2022

0 387

Ryanair, compania aeriană nr.1 din Europa, a anunțat că va deschide o npuă bază la aeroportul Stockholm Arlanda, care va avea două avioane alocate. Conform programului de zbor, vor fi operate 89 de zboruri pe săptămână și 21 de rute noi spre destinații internaționale din Europa, începând din luna octombrie.Această nouă bază reprezintă o investiție de 200 milioane USD și va oferi conectivitate sporită regiunii, jucând un rol cheie în redresarea locurilor de muncă și a economiei locale.

RYANAIR deschide bază la Stockholm.

Vor fi 21 de rute noi spre 15 țări, inclusiv Danemarca, Estonia, Germania, Italia, Letonia, Lituania, Serbia și Marea Britanie, conexiuni internaționale cu destinații preferate de vacanță, cum ar fi Alicante, Malaga și Salonic sau destinații de city break ca Londra, Milano și Viena, dar și conexiuni interne cu Malmo și Göteborg.

Pasagerii, inclusiv cei ce călătoresc în scop turistic, pot planifica următoarele călătorii până în martie ’22 la tarife chiar mai mici și cu opțiunea de a beneficia de taxa zero de schimbare a biletelor oferită de Ryanair în cazul în care planurile de vacanță se schimbă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.