blank

După 32 de ani, KLM va zbura spre Dubrovnik (Croația)

0 655

Compania aeriană națională olandeză, KLM, introduce ruta Amsterdam – Dubrovnik – Amsterdam începând cu iunie 2021! După 32 de ani, KLM reia zborurile pe ruta Amsterdam – Dubrovnik. Ultimul zbor operat de KLM pe această rută a avut loc în 1988.

Vă reamintim că, în februarie 2021, KLM și-a extins operațiunile în Croația. A introdus zboruri suplimentare către Zagreb și a deschis ruta către Split. Pe măsură ce ne apropiem de sezonul estival, va crește numărul operațiunilor săptămânale între Olanda și Croația.

Iar din 26 iunie, KLM va opera zilnic pe ruta Amsterdam – Dubrovnik, fiind anunțate zboruri cu aeronave de tipul Boeing 737 și Embraer E190. Momentan, zborurile directe nu se regăsesc în sistemul de rezervări KLM, dar posibil ca în zilele următoare să fie introduse, iar doritorii să poată rezerva biletele.

În ultimii ani, pe ruta Amsterdam – Dubrovnik a zburat sezonier easyJet, în timp ce Croatia Airlines a zburat ultima dată în 2010. Conform noilor rute anunțate, aeroportul din Dubrovnik va avea cu siguranță un trafic mai mare față de 2020, ceea ce este un plus pentru dezvoltarea economiei locale.

Leave A Reply

Your email address will not be published.