RYANAIR deschide bază la Billund în sezonul de iarnă 2021-2022, inclusiv zboruri spre Sibiu

0 559

Ryanair a anunțat astăzi (05 mai) o nouă bază, în Billund, care va avea două avioane alocate. Conform sistemului de rezervări RYANAIR, vor fi operate 69 de zboruri săptămânale, pe 26 de rute în total, inclusiv 16 noi conexiuni către o serie de destinații internaționale din Europa. Baza va fi deschisă la începutul sezonului de iarnă 2021-2022.Printre noile destinații anunțate odată cu noua bază, se regăsește și Sibiu. Începând cu 1 noiembrie 2021, RYANAIR va opera două zboruri săptămânale pe ruta Sibiu – Billund, Danemarca. Alte destinații noi: Sevilla; Bruxelles; Tallinn; Wroclaw; Memmingen; Gothenburg.

Această nouă bază reprezintă o investiție de 200 milioane USD și va oferi conectivitate sporită, jucând un rol cheie în redresarea locurilor de muncă și a economiei locale din Danemarca.

Turiștii, dar și cetățenii din regiunea Billund, pot planifica următoarele călătorii până în martie 2022. Până pe 9 mai, RYANAIR a pus la vânzare bilete ce pornesc de la 149 DKK pentru călătorii rezervate până la finalul sezonului de iarnă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.