RYANAIR / Buzz / Lauda Europe / Malta Air vor opera zboruri pe 5 rute din / spre Pula, Croația

0 255

În sezonul estival 2021, companiile aeriene din RYANAIR Group (RYANAIR / Buzz / Lauda Europe / Malta Air) vor opera zboruri pe 5 rute din / spre Pula, Croația. RYANAIR va opera zboruri pe rutele Pula – Londra Stansted (din 20 mai) și Pula – Bruxelles (din 17 mai). Lauda Europe va zbura pe ruta Pula – Viena (din 2 iunie). Malta Air va zbura pe ruta Pula – Frankfurt Hahn (din 4 iunie) și Buzz va zbura pe ruta Pula – Poznan (din 2 iulie).

Ruta Pula – Londra Stansted va fi onorată cu 2 zboruri săptămânale, în zilele de joi și duminică. Ruta Pula – Bruxelles va fi onorată de RYANAIR cu 2 zboruri săptămânale, în zilele de luni și vineri. Lauda Europe va zbura în zilele de miercuri și duminică pe ruta Pula – Viena.

Malta Air va zbura de două ori pe săptămână, în zilele de luni și vineri, pe ruta Pula – Frankfurt, iar Buzz va opera 2 zboruri săptămânale, în zilele de luni și vineri, pe ruta Pula – Poznan.

Toate rutele vor fi sezoniere, turistice. Pula este un oraș în cantonul Istria, Croația, având o populație de 57.460 de locuitori (2011). Este o renumită stațiune heliomarină și un important centru turistic, cunoscut pentru climatul său moderat, apele domoale, natura bine conservată, dar și pentru bogatul patrimoniu istoric și cultural. 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.