blank

Ryanair angajează însoțitori de bord: Assessment Days la București

1 2.230

Crewlink, firma de recrutări pentru Ryanair, anunță noi recrutări de însoțitori de bord pentru cel mai mare low-cost din Europa, Ryanair.

Dacă ești interesat de un job la înălțime, nu rata evenimentele de recrutare organizate în România. Crewlink organizează Assessment Days la București, Timișoara și Cluj-Napoca, după următorul program:

Recrutări RYANAIR la Cluj, București, Timisoara

13/12/2016 Cluj-Napoca
15/12/2016 București
10/01/2017 Timișoara
10/01/2017 Cluj-Napoca
11/01/2017 București
27/01/2017 București

Nu este necesară experiența. Pentru detalii, contactați firma Crewlink: Crewlink Ireland Ltd, Tel: +353 1 895 2065; Email: [email protected].

1 comentariu
  1. ANDREEA says

    Acesti Crewlink, nu isi onoreaza partea de intelegere, in care ei isi iau angajamentul de a anunta cu 2-3 saptamani inainte baza in care vei fi relocat, conform propriuluil lor FAQ. Adica mi se pare mai mult decat omeneste sa faci recrutari la Bucuresti pentru Romania, dar si mai ok cred ca ar fi atunci cand ei vin pentru recrutari sa spuna pentru care baze fac recrutarile. Ei nu spun absolut nimic pana nu platesti acea taxa de 500 euro. Este o grava incalcare a drepturilor omului, faptul ca ceri flexibilitate maxima, si privezi omul de informatie cu buna stiinta, si nu exista posibilitatea de a decide in cunostinta de cauza daca merita sau nu sa lucrezi pentru ei. Crewlink poate cere asta, adica ” flexibilitatea maxima” in conditiile in care ei platesc totul: taxele de scolarizare, cazarea in locatia unde are loc training-ul, drumul pana acolo, hainele pe care le vei purta atata timp cat muncesti pentru ei ca insototor de zbor, cazarea in baza in care esti relocat etc. DAR TOATE ACESTEA SUNT SUPORTATE DE ANGAJAT! CREWLINK NU ITI DA VOIE NICI SA RESPIRI FARA SA PLATESTI

Leave A Reply

Your email address will not be published.