blank

[Oferta Ryanair] Londra, Berlin și Milano de la 5 EURO

0 3.223

Ryanair ne-a obișnuit cu biletele de avion ieftine, care pornesc de la 5 EURO/segment. Până acum eram obișnuiți cu acest tarif pe zborurile spre Berlin și Milano. Însă în listă a apărut și Londra Stansted cu tarife de la 5 EURO în luna februarie 2017.

Bilete-Avion-5-EURO-Ryanair

Am simulat, am căutat și am găsit cele mai mici tarife pentru București – Londra. Dacă vă grăbiți, veți găsi tariful de 5 EURO/segment în zilele de 2, 7,8 și 9 februarie 2017. În aceeași perioadă, tarifele pentru zborurile de retur pornesc de la 6 EURO/segment.

În martie și aprilie, tarifele pentru zborurule București – Londra și retur pornesc de la 10 EURO/segment. Un preț foarte bun pentru această destinație.

Alte prețuri foarte bune le găsim pe zborurile București – Roma, București – Bruxelles, București – Bologna, care pornesc de la 7.99 EURO/segment (16 EURO pe zboruri dus-întors). Dar și pe zborurile București – Timișoara, București – Atena și București – Milano Malpensa, tarife care pornesc de la 9.99 EURO/segment.

Zbor pe segment = zbor într-o singură direcție. Vă reamintim că Ryanair acceptă GRATUIT 2 bagaje de mână la bordul avionului (1 x bagaj dimensiuni standarde IATA; 1 x bagaj mic – poșetă, geantă laptop, geantă aparat foto).

Leave A Reply

Your email address will not be published.