RYANAIR adaugă peste 1.6 milioane locuri suplimentare pentru Crăciun 2023!

0 171

Ryanair a anunțat că va adăuga peste 1,6 milioane de locuri suplimentare pe 660 de rute pentru a-i putea transporta pe cei care călătoresc între 15 decembrie și 8 ianuarie la reuniunea de familie, în acest an, de Crăciun.

Pentru a sărbători cele 1,6 milioane de locuri de Crăciun suplimentare ale Ryanair, compania aeriană a lansat o promoție, cu tarife speciale disponibile de la doar 29,99 EUR pentru călătoriile între 15 decembrie și 8 ianuarie, făcând și mai accesibil pentru oamenii din toată Europa să călătorească și să sărbătorească Crăciun 2023 și Anul Nou alături de cei dragi.

Așadar, fie că vă îndreptați acasă pentru un Crăciun liniștit, fie că mergeți în vacanțe alături de prieteni și familie, sau doriți să vizitați cele mai frumoase Piețe și Târguri de Crăciun din Europa în 2023, asigurați-vă că beneficiați de cele mai bune tarife, vizitând aplicația/site-ul web Ryanair și rezervând zborurile Ryanair de Crăciun.

În prezent, RYANAIR zboară din / spre București, Iași și Cluj pe 44 de rute, multe dintre acestea fiind destinații populare din Europa.

Leave A Reply

Your email address will not be published.