Discover Airlines, rebranding la Eurowings Discover – companie aeriană din Lufthansa Group!

0 128

Lufthansa a introdus cel mai nou brand de companie aeriană, Discover Airlines, cunoscută anterior ca Eurowings Discover. Primul zbor al companiei aeriene este programat astăzi, 5 septembrie, să plece de la Aeroportul Frankfurt (FRA), Germania, către Aeroportul Palma de Mallorca (PMI), Spania, la 16:30, ora locală (UTC +2). Discover Airlines va opera zborul cu un Airbus A320, înregistrat ca D-AIUR.

Noua companie aeriană dedicată zborurilor de vacanță a Grupului Lufthansa, cu sediul la Frankfurt, tocmai și-a dezvăluit noua identitate de marcă. Eurowings Discover este acum Discover Airlines și va decola cu un aspect complet nou în viitor.

FOTO: www.jetphotos.com

„Compania a fost fondată în timpul pandemiei, ca o companie deținută în totalitate de Lufthansa, sub umbrela mărcii afiliate Eurowings”, se arată pe pagina de descriere a Discover Airlines, adăugând că, din iulie 2021, a fost complet integrată în hub-urile Lufthansa la Frankfurt și München.

„La baza mărcii Discover Airlines se află bucuria călătoriei și descoperirea și redescoperirea unor locuri, experiențe și momente frumoase”, conform descrierii de pe pagina oficială a companiei aeriene.

Directorul executiv (CEO) al Discover Airlines este Bernd Bauer, care este și CEO a subsidiarei Edelweiss. Lufthansa l-a numit pe Bauer în funcția de CEO comun al ambilor transportatori în septembrie 2022, spunând că, deși cele două companii „vor rămâne independenți în viitor”, strategia „extinde competența turistică în viitor”.

Bauer și-a asumat funcția la 1 octombrie 2022, când compania aeriană era încă cunoscută sub numele de Eurowings Discover.

Leave A Reply

Your email address will not be published.