blankblank

Ryanair a lansat programul zborurilor pentru sezonul de iarnă 2021 – 2022.

4 1.524

Ryanar a lansat programul pentru sezonul de iarnă 2021 – 2022, acoperind cele mai populare destinații turistice. Începînd de la sfârșitul lunii octombrie, în rețeaua Ryamair se vor regăsi peste 700 de rute.

Ryanair a lansat rute spre numeroase destinații însorite ca Cipru, Gran Canaria, Grecia, Sicilia sau Malaga. Dacă sunteți pasionați de schi și drumeții pe munte, puteți călătorii spre destinații populare precum Torino, Milano și Salzburg.

Ryanair a lansat zeci de rute spre destinații perfecte pentru city break-uri.

Ryanair a lansat zboruri spre destinații ideale pentru city break-uri, cum ar fi Lisabona, Paris sau Veneția. Pentru a sărbători lansarea programului pentru sezonul de iarnă 2021/22, Ryanair a lansat și o ofertă pentru biletele ce vor fi achiziționate pâna pe 14 februarie, la miezul nopții.

Prețurile pornesc de la 29,99 euro/segment și sunt valabile pentru călătoriile ce vor fi efectuate în perioada octombrie 2021 – martie 2022.

4 Comentarii
  1. Stefan says

    Buna ziua , Sorin! Incerc de ceva vreme sa vad unde este transpus in realitate acest comunicat pe care il prezinti. Pe site-ul Ryanair in limba romana, deci cu plecari din Romania( cum ar fi de inteles!), nici vorba de destinatii la care faci ( se face) referire- Gran Canaria, Lisabona, , Paris sunt doar cateva exemple in acest sens. Poti oferi detalii suplimentare? Destinatiile la care se face referire sunt cu plecari din Romania? Daca nu, atunci comunicatul nu este deloc interesant/nu prezinta noutati, pentru ca destinatii precum cele de mai sus sunt banale pentru Ryanair de la spatiul ungar spre vest. Cu multumiri anticipate. Stefan, Bucuresti

    1. Sorin Rusi says

      Nu te raporta la Romania, comunicatul fiind dat la nivel de retea RYANAIR. Comunicatele nu sunt date doar pentru o tara sau un judet, tinand cont ca poti calatori oriunde cu un operator ca RYANAIR. Poti sa calatoresti in sute de destinatii pe vreo 700 de rute :). Asa ca da, reteaua RYANAIR are in sezonul de iarna 2021-2022 avreo 700 de rute, ceva mai putine fata de 20219 – 2020. Si are relevanta, pentru noi nu ne adresam doar bucurestenilor sau doar romanilor din Romania. Ne adresam tuturor celor ce doresc sa calatoreasca. Sunt romani in toata lumea, plus ca informatia este tradusa in 10-12 limbi de circulatie globala.

  2. Stefan says

    Multumesc pentru raspuns. Ma miram eu ca Ryanair sa deschida noi rute din Romania, in vremurile astea triste. Doar ca , asa cum este redat comunicatul ( pe care l-am regasit si in fluxul de pe Mediafax), nu rezulta ca acesta priveste intreaga retea Ryanair. Succes pe mai departe! Stefan

    1. Sorin Rusi says

      Ryanair va deschide noi rute in 2021, are ceva in plan si in 2022. Totul tine de pandemie. De exemplu, are in plan sa zboare din Oradea, sa reia multe zboruri de la Bucuresti. Inca mai are in plan sa zboare de la 10 aeroporturi, dar pandemia a pus frana aviatiei la general.

Leave A Reply

Your email address will not be published.