Lista galbena a României a fost actualizata pe 11 februarie 2021.

2 14.151

Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Comitetul Național pentru Situații de Urgenţă adoptă hotărârea nr. 9 din 11.02.2021 (o puteți studia integral, în hotărârea 9 fiind și noile măsuri restrictive aplicate la intrarea în România).

Prin intermediul acestei hotărâri a fost actualizată lista țărilor și zonelor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România.

Art.1 – Se aprobă lista țărilor/zonelor/teritoriilor cu risc epidemiologic ridicat pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea, prevăzută în anexa la prezenta hotărâre.

Lista galbena a României

Lista țărilor/zonelor/teritoriilor cu risc epidemiologic ridicat, conform Hotărârii nr. 9 din 11.02.2021 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

lista-galbena-romania-11-februarie-corectie
lista-galbena-romania-11-februarie-corectie-1

Printre modificările notabile, menționăm că au intrat pe listă Republica Moldova, Qatar și Ungaria, iar Croația, Tunisia, Rusia, Canada și Republica Dominicană au ieșit.

Pentru țările nou intrate pe lista aprobată prin prezenta hotărâre, măsurile se aplică începând cu data de 15.02.2021, ora 00.00.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.