Ryanair a lansat “Price Checker” și “Verified Seal”, două tool-uri ce protejează clienții

0 647

Ryanair, compania aeriană nr.1 din Europa, a lansat “Price Checker” și “Verified Seal”, două noi opțiuni care pot fi găsite atât pe site-ul, cât și pe aplicația Ryanair. Cele două tool-uri doresc să protejeje clienții împotriva Online Travel Agents (OTA), care ar putea supraîncărca clienții, oferind detalii incorecte despre serviciile oferite de compania aeriană și împiedicând Ryanair să trateze direct cu pasagerii.

“Price Checker” va permite clienților care au rezervat prin intermediul unui agent de turism online să verifice suma plătită către Ryanair pentru rezervare față de suma percepută de agentul de turism online. Clienții vor putea vedea unde agențiile de turism online, care nu au autorizația Ryanair pentru a vinde bilete pentru zborurile efectuate de companie, au perceput sume de bani în plus pentru servicii suplimentare.

Cele două tool-uri ale Ryanair, “Price Checker” și “Verified Seal”, doresc să protejeje clienții.

Pentru a proteja în continuare clienții, Ryanair a introdus si opțiunea de “Verified Seal” care garantează clienților că fac rezervări direct pe site-ul/aplicația Ryanair. Clienții ar trebui să verifice întotdeauna site-ul web pe care fac rezervare pentru a vedea dacă este afișată opțiunea de “Verified Seal”. Dacă nu, ar trebui să știe că fac rezervări prin intermediul unui vânzător neautorizat. “Verified Seal” va fi afișat ca bifă și va fi vizibil numai pe Ryanair.com și în aplicația Ryanair.

Rezervarea biletelor direct pe site-ul Ryanair garantează clienților:
– că primesc cel mai ieftin preț pentru zborurile Ryanair fără taxe terțe.
– cel mai ieftin preț pentru genți, scaune și alte produse auxiliare fără taxe terțe.
– adresa de e-mail și detaliile de plată ale clienților nu pot fi înlocuite cu OTA-uri.
– în cazul anularilor, orice rambursare datorată va fi plătită direct clientului.
– Dacă clienții vor avea nevoie de asistență, aceștia vor avea de-a face direct cu un reprezentant al serviciului clienți Ryanair.

Pe 10 martie, Ryanair a lansat și portofelul digital, Covid-19 Travel, care este disponibil doar în aplicația Ryanair. Clienții pot încărca testele PCR negative, certificatele de vaccinare Covid și alte documente Covid care ar putea fi necesare pentru călătoria în UE în această vară.

Leave A Reply

Your email address will not be published.