Promoție RYANAIR: peste 100 000 de bilete de la 19.99 EURO pentru călătorii spre Piețe de Crăciun

0 327

Ryanair a lansat o promoție fantastică pentru a facilita călătoriile spre destinații renumite pentru Târgurile de Crăciun din Europa, cu tarife ce pornesc de la 19.99 EUR/segment. Luați o pauză de la activitatea cotidiană și călătoriți spre numeroase destinații renumite pentru atmosfera fantastică de Crăciun.Actuala promoție este valabilă până pe 21 noiembrie, iar călătoriile se pot programa până la 31 decembrie 2021. Vă oferă oportunitatea de a vizita cele mai faimoase piețe de Crăciun din Europa precum Bruxelles, Budapesta, Praga sau Viena.

Târgul de Crăciun din Budapesta este organizat în inima orașului, în Piața Vörösmarty. Vă puteți bucura de concerte de Crăciun, spectacole cu laser, balet și un patinoar, dar și posibilitatea de a vizita peste 120 de tarabe decorate strălucitor, care vând produse tradiționale.

Târgul de Crăciun din Viena este considerat ca fiind unul dintre cele mai mari din Europa, cu 150 de tarabe. Cunoscută pentru pâinea coaptă delicioasă și brânzeturile locale, Viena este o destinație pe placul gurmanzilor.

Din România, se poate călători la prețuri promoționale spre piețețe de Crăciun din Bruxelles, Londra, Milano, Manchester, Berlin sau spre destinații mai însorite cum ar fi Tel Aviv, Amman, Malta sau Paphos.

Leave A Reply

Your email address will not be published.