blank

Au fost reluate zborurile interne în Vietnam, din 10 octombrie 2021

0 433

Administrația Aviației Civile din Vietnam (CAAV) a anunțat reluarea a 10 rute interne din 10 octombrie 2021, cu cerința ca pasagerii să fie vaccinați.

Acestea includ zboruri între Ho Chi Minh City și Thanh Hoa, Khanh Hoa, Phu Yên, Binh Dinh, Phu Quôc, cu o frecvență de patru rotații pe zi, partajate între Vietnam Airlines, Pacific Airlines, Bamboo Airways, Vietjet Air și între Thanh Hoa și Khanh Hoa, Phu Quôc, cu o rotație zilnică operată de Vietjet Air. 

Pasagerii trebuie să fie complet vaccinați. În plus, este necesar un test negativ pentru coronavirus efectuat cu 72 de ore înainte de călătorie. Acestea includ orașul Ho Chi Minh, cel mai mare oraș din Vietnam, și epicentrul creșterii COVID din țară. Un alt test va fi efectuat la sosire și după o săptămână de la sosire.

Pe 2 octombrie 2021, autoritatea a transmis Ministerului Transporturilor și Comunicațiilor o propunere de reluare a zborurilor interne regulate în care oferea 18 rute, în așteptarea aprobării autorităților din fiecare oraș în cauză. După primirea aprobărilor a 13 din 20 din acele localități, autoritatea a confirmat reluarea a 10 rute. La 6 octombrie 2021, Vietnam a raportat 4.363 de cazuri noi de COVID și 119 decese.

Leave A Reply

Your email address will not be published.