Rute noi în orarul de zbor Wizz Air

0 344

Wizz Air a început operarea a 4 rute noi din Bucureşti Otopeni şi o rută din Arad. Cum a fost anunţat anterior, Wizz Air a început deja din 30 iunie operarea de zboruri de pe Aeroportul Internaţional Arad spre Milano Bergamo. Noua rută se adaugă celei operate din Timişoara şi va disponibilă de două ori pe săptămână, marţea şi sâmbăta.

Din Bucureşti Otopeni, începând de astăzi, 2 iulie, Wizz Air va crea legături între România şi una dintre cele mai frumoase destinaţii de vacanţă, Palma de Mallorca. În plus, de sâmbătă 30 iunie, pasagerii pot alege să călătoreasca şi spre Milano Malpensa, rută adăugată celei existente deja spre Milano Bergamo.

Începând cu această lună, cei aflaţi în căutarea romantismului pot alege un city break spre oraşului lui Romeo şi al Julietei, Verona. Pentru a marca în mod corespunzător această nouă rută, Wizz Air a organizat un moment special dedicat pasagerilor de pe Aeroportul Otopeni, punând în scenă celebra scenă a balconului din piesa populară de teatru, „Romeo şi Julieta” de William Shakespeare.

În plus, începând cu luna iulie, Wizz Air va deschide şi o nouă poartă spre Germania, operând zboruri spre Memmingen, situat la aproximativ o oră de vestul oraşului Munchen.

Aeroport

Destinaţii

Data de începere

Frecvenţă

Bucureşti Otopeni

Verona

30 iunie

marţi, joi, sâmbătă

Bucureşti Otopeni

Milano Malpensa

1 iulie

Luni,Miercuri,Vineri,Duminică

Bucureşti Otopeni

Memmingen – Munchen Vest

1 iulie

Miercuri,Duminică

Bucureşti Otopeni

Palma de Mallorca

2 iulie

Luni,Vineri

Arad

Milano Bergamo

30 iulie

Marţi,Sâmbătă

Leave A Reply

Your email address will not be published.