Bucureşti-Verona cu Wizz Air – din 30 iunie 2012 – inaugurarea rutei

1 256

Wizz Air va inaugura, în câteva ore, ruta Bucureşti-Verona (Italia) şi va creşte frecvenţele pentru cele existente. Toate acestea vor fi posibile pentru că baza de la Bucureşti va mai primi o aeronavă.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€! Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Noua rută spre Verona (Italia) va fi operată începând cu 30 iunie, de trei ori pe săptămână (marţi, joi şi sâmbătă).

Programul zborurilor Bucureşti-Verona-Bucureşti:

AirHelp get compensation

Decolare Bucureşti 6:35 – Aterizare Verona 7:45
Decolare Verona 8:15 – Aterizare Bucureşti 11:20

Frecvenţele zborurilor pe celelalte rute vor creşte: București – Milano Bergamo va crește de la 9 la 14, Veneția de la 7 la 11, București-Madrid și București-Dortmund vor fi operate zilnic, Bari va creşte de la 2 la 4, Pisa de la 2 la 3. Prin introducerea noii rute, Wizz Air va opera spre 20 de destinaţii cu plecare din Bucureşti.

Biletele pentru toate rutele sunt deja disponibile pentru vânzare pe wizzair.com. Tarifele pentru Verona pornesc de la 96 de lei (un singur zbor, cu toate taxele incluse), asta dacă biletele sunt luate din timp. Dacă doriţi să zburaţi sâmbăta viitoare, preţul unui bilet pe un singur zbor costă 243 lei (preţ valabil pe 29 iunie).

Voi reveni cu detalii!

1 comentariu
  1. […] s1.parentNode.insertBefore(s, s1); })(); Aşa cum v-am anunţat, încă de ieri, Wizz Air a lansat ruta Bucureşti – Verona. Din 30 iunie, operatorul aerian low-cost maghiar operează spre 20 de destinaţii din Europa, de […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »