Rusia suspendă zborurile cu Turcia până la 1 iunie

0 570

Rusia suspendă temporar zborurile regulate și charterele cu Turcia, a anunțat Moscova luni. Suspendarea este pusă pe seama evoluției negative a pandemie de COVID-19 în Turcia și va fi aplicată în perioada 15 aprilie – 1 iunie, a declarat vicepremierul Tatyana Golikova.Zborurile se vor relua dacă evoluția pandemiei arată o tendință favorabilă, a adăugat Tatyana Golikova, vorbind la o conferință video cu alți membri ai guvernului. Vicepremierul a mai spus că agențiilor de turism li s-a recomandat să oprească vânzările de pachete turistice în Turcia și Tanzania, unde au fost suspendate, de asemenea, zborurile.

Cu toate acestea, două zboruri regulate pe săptămână între Istanbul și Moscova vor continua să fie operate sub aprobarea guvernului de la Moscova. Vor continua să fie operate și zborurile speciale pentru cetățenii ruși care lucrează la proiectul centralei nucleare Akkuyu din provincia Mersin din sudul Turciei.

Autoritățile ruse vor urmări îndeaproape situația pandemiei de COVID-19 atât în ​​Turcia, cât și în Tanzania, și vor lua măsurile necesare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.