Rusia reia zborurile spre Egipt, Moldova, Bahrain și Republica Dominicană

0 185

Până în prezent, Rusia a reluat zborurile către 50 de țări, inclusiv cu Franța și Cehia (din 28 iunie). Suspendarea zborurilor cu Tanzania a fost prelungită până pe 17 august din cauza situației epidemiologice din zona africană, relatează TASS.

De luni, 9 august, Rusia reia zborurile către stațiunile Egiptului – Hurghada și Sharm el-Sheikh, precum și către Republica Dominicană, Moldova, Bahrain. Decizia corespunzătoare a fost luată mai devreme de un personal operațional privind lupta împotriva unui coronavirus. Zborurile către Hurghada și Sharm el-Sheikh vor fi operate de cinci ori pe săptămână pe fiecare rută.

Vineri, Aeroflot, Victory, S7, Smartavia, Nordstar, Ural Airlines, Azur Air, Nordwind și Royal Flight au primit permisiunea de a zbura de la Moscova și regiunile Rusiei către stațiunile Egiptului. Companiile vor putea utiliza aceste permise dacă autoritățile decid să mărească frecvența zborurilor.

De luni, companiile aeriene rusești vor opera și două zboruri pe săptămână pe ruta Moscova – Manama (Bahrain), trei zboruri pe săptămână pe rutele Moscova – Punta Cana, Moscova – La Romana, Moscova-Puerto Plata (Republica Dominicană) și trei zboruri pe saptamana pe ruta Moscova – Chișinău (Moldova).

Leave A Reply

Your email address will not be published.