Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Rusia reia zborurile de pasageri spre Spania, Irak, Kenya și Slovacia, din 21 septembrie

0 180

Rusia reia zborurile de pasageri spre Spania, Irak, Kenya și Slovacia începând cu 21 septembrie. De asemenea, va crește numărul de aeroporturi cu zboruri spre Turcia și Egipt, după evaluarea situației epidemiologice din aceste țări.

Rusia a impus restricții de călătorie la începutul pandemiei de coronavirus, în luna martie 2020. Multe restricții sunt încă în vigoare, dar țara a extins treptat lista țărilor care pot să opereze zboruri internaționale spre și dinspre Rusia.

Începând cu 21 septembrie, vor fi patru zboruri săptămânale de la Moscova spre Madrid și Barcelona, în Spania, și spre capitala Slovaciei, Bratislava. De asemenea, vor fi reluate și zborurile de la Moscova spre Malaga și Alicante, tot în Spania.

Guvernul a declarat că rutele Moscova-Nairobi și Moscova-Bagdad se vor relua cu două zboruri pe săptămână. Au fost adăugate rute și zboruri între orașele rusești și destinațiile turistice populare din Egipt și Turcia. În luna august, companiile aeriene din Rusia au operat zboruri spre stațiunile egiptene Sharm el-Sheikh și Hurghada, pentru prima dată în aproape șase ani, după ce Moscova a interzis zborurile spre Egipt în urma unui accident de avion.

Leave A Reply

Your email address will not be published.