blank

#RomaniaAutentica: Marginimea Sibiului şi Valea Hartibaciului (7-10 mai 2015)

1 1.707

Nu am venit bine din Grecia, nu a trecut bine 1 mai cu weekend-ul prelungit petrecut la Sinaia, că noi ne facem iar bagajele. De data aceasta plecăm să căutăm #RomaniaAutentica, Marginimea Sibiului şi Valea Hartibaciului. Infoturul este organizat de TurismMarket.com împreună cu Transylvania Guide.

Scopul acestui eveniment este cunoaşterea şi promovarea judeţului Sibiu cu tot ce înseamnă natură, drumeţie, tradiţii şi obiceiuri româneşti şi săseşti.

#RomaniaAutentica: Marginimea Sibiului si Valea Hartibaciului
#RomaniaAutentica: Marginimea Sibiului si Valea Hartibaciului

În cele 4 zile alocate acestui infotur, vom vizita Cisnădioara şi Cetatea, vom ajunge în Sibiu unde vom face un tur pietonal şi nu vom rata piaţa Vinerea Verde, vom vizita satele tradiţionale ale zonei (Cornăţel, Hosman şi Altana), ne vom plimba cu ciclodrezina, vom vizita biserica fortificată din Hosman. Avem o zi dedicată unei drumeţii pe la Râul Sadului şi cu o oprire la o stână undeva în munţi. Şi mai sunt câteva surprize pe care nici noi nu le ştim, cică sunt surprize. Cu puţin efort, eu sper să vizitez şi aeroportul din Sibiu.

Se anunţă un alt weekend prelungit şi frumos, pe care o să-l petrecem alături de călători şi exploratori. Vom reveni cu impresii şi fotografii, video şi vedem ce ne mai iese în cale.

––––––––––––––––––––––––––––
Acest articol a fost scris pentru infoturul “#RomaniaAutentica: Marginimea Sibiului si Valea Hartibaciului”, organizat de TurismMarket.com şi Transylvania Guide Sibiu, în parteneriat cu Pensiunea Casa Soarelui, agenţia de turism TrampTravel.ro, TravelWithaSmile.net şi cu sprijinul Pensiunea Apfelhaus, Pensiunea Bunica Eugenia, Ferma Scoala Cornatel, Sibiu-Agnita Railway, Sibiu-Turism.ro.

Leave A Reply

Your email address will not be published.