Primul pasager Wizz Air cu loc alocat gratuit

0 200

Pe 4 mai 2015, Wizz Air a operat primele zboruri cu locuri alocate gratuit pe rutele Katowice – Londra Luton, Budapesta – Barcelona și București – Dortmund. Începând cu 19 mai serviciul de locuri alocate va fi introdus pe toate rutele WIZZ din 38 de țări, una dintre cele mai mari rețele de transport low-fare din Europa. Locurile alocate gratuit, care sunt integrate în procesul de rezervare, pot fi modificate printr-un upgrade la un loc preferat, contra unei taxe care pornește de la 1 euro, prin intermediul wizzair.com sau prin aplicația mobilă WIZZ, oricând, cu până la 3 ore înainte de plecarea zborului.

Locurile alocate au fost introduse de Wizz Air printre multele măsuri destinate îmbunătățirii în mod constant a experienței de călătorie a pasagerilor.

Domnul Slawomir Koziel este primul pasager WIZZ care a beneficiat de serviciul de loc alocat astăzi la bordul cursei sale de la Katowice la Londra Luton (foto cover).

Disponibilitate locuri alocate

DATĂ DE ÎNCEPUTRUTĂ
Din 4 mai 2015Katowice – Londra Luton
Budapesta – Barcelona
București – Dortmund
Din 19 mai 2015Toate rutele Wizz Air
La Mare cu Avionul

Tarife online pentru pasagerii ce doresc să schimbe locul alocat gratuit

Primul rândLocuri în fațăLocuri în partea din față a cabineiLocuri cu spațiu suplimentar pentru picioarePartea din spate a cabinei
€5 – €23€3 – €17€2 – €5€5 – €23€1 – €2,50

Tarifele variază în funcție de cerere!

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Translate »