Primul pasager Wizz Air cu loc alocat gratuit

0 200
inbagaj.ro/

Pe 4 mai 2015, Wizz Air a operat primele zboruri cu locuri alocate gratuit pe rutele Katowice – Londra Luton, Budapesta – Barcelona și București – Dortmund. Începând cu 19 mai serviciul de locuri alocate va fi introdus pe toate rutele WIZZ din 38 de țări, una dintre cele mai mari rețele de transport low-fare din Europa. Locurile alocate gratuit, care sunt integrate în procesul de rezervare, pot fi modificate printr-un upgrade la un loc preferat, contra unei taxe care pornește de la 1 euro, prin intermediul wizzair.com sau prin aplicația mobilă WIZZ, oricând, cu până la 3 ore înainte de plecarea zborului.

Locurile alocate au fost introduse de Wizz Air printre multele măsuri destinate îmbunătățirii în mod constant a experienței de călătorie a pasagerilor.

Black Friday eMAG

Domnul Slawomir Koziel este primul pasager WIZZ care a beneficiat de serviciul de loc alocat astăzi la bordul cursei sale de la Katowice la Londra Luton (foto cover).

Disponibilitate locuri alocate

DATĂ DE ÎNCEPUTRUTĂ
Din 4 mai 2015Katowice – Londra Luton
Budapesta – Barcelona
București – Dortmund
Din 19 mai 2015Toate rutele Wizz Air

Tarife online pentru pasagerii ce doresc să schimbe locul alocat gratuit

Primul rândLocuri în fațăLocuri în partea din față a cabineiLocuri cu spațiu suplimentar pentru picioarePartea din spate a cabinei
€5 – €23€3 – €17€2 – €5€5 – €23€1 – €2,50

Tarifele variază în funcție de cerere!

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Translate »