Primul pasager Wizz Air cu loc alocat gratuit

0 756

Pe 4 mai 2015, Wizz Air a operat primele zboruri cu locuri alocate gratuit pe rutele Katowice – Londra Luton, Budapesta – Barcelona și București – Dortmund. Începând cu 19 mai serviciul de locuri alocate va fi introdus pe toate rutele WIZZ din 38 de țări, una dintre cele mai mari rețele de transport low-fare din Europa. Locurile alocate gratuit, care sunt integrate în procesul de rezervare, pot fi modificate printr-un upgrade la un loc preferat, contra unei taxe care pornește de la 1 euro, prin intermediul wizzair.com sau prin aplicația mobilă WIZZ, oricând, cu până la 3 ore înainte de plecarea zborului.Locurile alocate au fost introduse de Wizz Air printre multele măsuri destinate îmbunătățirii în mod constant a experienței de călătorie a pasagerilor.

Domnul Slawomir Koziel este primul pasager WIZZ care a beneficiat de serviciul de loc alocat astăzi la bordul cursei sale de la Katowice la Londra Luton (foto cover).

Disponibilitate locuri alocate

DATĂ DE ÎNCEPUT RUTĂ
Din 4 mai 2015 Katowice – Londra Luton
Budapesta – Barcelona
București – Dortmund
Din 19 mai 2015 Toate rutele Wizz Air

Tarife online pentru pasagerii ce doresc să schimbe locul alocat gratuit

Primul rând Locuri în față Locuri în partea din față a cabinei Locuri cu spațiu suplimentar pentru picioare Partea din spate a cabinei
€5 – €23 €3 – €17 €2 – €5 €5 – €23 €1 – €2,50

Tarifele variază în funcție de cerere!

Leave A Reply

Your email address will not be published.