blank

Să descoperim Grecia cu TrampTravel – #GreekExplorer

1 1.264

Aţi zâmbit după ce aţi citit titlul? Da, ştiu că sună clişeistic şi poate vă întrebaţi ce mai e de descoperit din Grecia, asta după ce ani de zile a fost destinaţia de vacanţă preferată a românilor. Pentru echipa AirlinesTravel va fi prima vizită în Grecia, deci mergem să o descoperim.

Am auzit foarte multe poveşti despre ţara lui Nikos Kazantzakis, autor grec care a scris de-a lungul vieţii sale poeme, romane, eseuri şi cărţi de călătorii. A devenit cunoscut în 1964, an în care a fost lansat filmul Zorba grecul, o producţie bazată pe romanul cu acelaşi nume. În general, impresiile şi poveştile au fost frumoase. Unele le-am auzit de la turiştii pasionaţi de all-inclusive, altele ne-au fost povestite de oamenii dornici de a descoperi locuri noi la pas.

GreekExplorer-Corfu-Evia-si-Grecia-Continentala

Acum a sosit rândul nostru să descoperim tărâmul zeilor din Mitologia Greacă. Să ne urmăriţi pe hastagul: #GreekExplorer. La invitaţia prietenilor de la Turism Market şi a agenţiei de turism Tramp Travel, în perioada 18-25 aprilie 2015, călătorim în insulele Corfu şi Evia, dar şi în zona continentală a Greciei.

Mergem să descoperim 3 zone total diferite ale Greciei:

• Grecia Continentala – Riviera Olimpului, Meteora, Leptokaria şi Muntele Olimp
• Insula Corfu – cunoscuta şi ca “Insula Printesei Sissi”
• Insula Evia – o insulă încă “salbatic de autentică”, mai puţin cunoscută la noi

Vom fi mai mulţi bloggeri şi jurnalişti de travel, aşa că veţi avea ocazia să citiţi foarte multe poveşti. Nu vor lipsi fotografiile şi filmuleţele. Noi ne gândim şi la ceva surprize pentru voi. Aşa că staţi cu ochii pe noi!

Voi aţi fost în Grecia? Ce v-a plăcut cel mai mult? Lăsaţi comentarii cu tot ce doriţi să ne povestiţi despre Grecia :).

–––––––––––––––––––––––––––
„Acest articol a fost scris pentru infoturul „#GreekExplorer: Corfu, Evia si Grecia Continentala” organizat de TurismMarket.com în parteneriat cu agenţia de turism TrampTravel.ro şi cu sprijinul Nikonisti.ro, TravelWithaSmile.net, Lamonza şi Art & Craft.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.