fbpx România ar putea bloca zborurile din Marea Britanie.

România ar putea bloca zborurile din Marea Britanie.

0 992
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Update 20:50 – OFICIAL: România suspendă zborurile spre / din Marea Britanie (Anglia), din 21 decembrie

Olanda, Belgia și Italia au interzis zborurile din Marea Britanie din cauza unei noi tulpini de coronavirus, mult mai agresivă. Franța, Germania și Spania vor lua măsuri similare. Nici România nu e pasivă la ce se întâmplă în Regatul Unit.

Șeful DSU și membru al CNSU, Raed Arafat, a declarat la Digi24 că România ar putea interzice zborurile din Regatul Unit. Decizia va fi luată astăzi sau mâine, precum au decis și alte state din UE, dacă autoritățile consideră măsura necesară. Noile măsuri vor fi luate din cauza răspândirii rapide a infectărilor cu noua mutație de coronavirus.

Problema nu este că crește gravitatea cazurilor, dar că crește numărul infectaților. Analiza INSP se va discuta cu Ministerul Sănătății și restul colegilor”, a precizat Raed Arafat.

Oficialii britanici din sănătate au spus că nu există dovezi că noua variantă ar provoca mai multe decese sau ar reacționa diferit la vaccinuri, însă se dovedește a fi cu până la 70% mai transmisibilă.

Știre în curs de actualizare!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.