Rezervările spre SUA au crescut cu 600% după ce Statele Unite au anunțat că redeschid granițele

0 268

Virgin Atlantic a anunțat că rezervările către SUA au crescut cu peste 600% față de săptămâna trecută, din momentul în care Casa Albă a spus că va elimina interdicția transatlantică de călătorie pentru călătorii complet vaccinați din Marea Britanie, Irlanda, Uniunea Europeană si spațiul Schengen.Zborurile către Caraibe au crescut cu 50%, cea mai rezervată rută fiind chiar ultima lansată, spre St Vincent și Grenadine, care va fi lansată pe 13 octombrie. Barbados urmează îndeaproape, rezervările făcute atât pentru luna octombrie, cât și pentru vacanța de Crăciun, dovedesc ca destinațiile americane vor fi extrem de populare în următoarea perioadă. De asemenea, rezervările atât spre ​​Jamaica, cât și spre St Lucia s-au dublat.

New York a avut cele mai multe rezervări comparativ cu celelalte orașe din SUA.

Interesul pentru rutele populare printre cei care au decis să își viziteze prietenii și rude rămâne puternic. Rezervările spre Pakistan au crescut cu aproape 300%, ca urmare a eliminării țării de pe lista roșie, numărul zborurilor din Londra spre India aproape că s-a dublat.

Simplificarea normelor privind călătoriile internaționale, inclusiv eliminarea testelor PCR costisitoare pentru persoanele complet vaccinate, au deja un impact semnificativ asupra încrederii consumatorilor, rezultând într-o creștere a cererii în întreaga rețea de rute Virgin Atlantic.

Directorul Comercial, Juha Jarvinen, a spus că „după relaxarea treptată a restricțiilor de călătorie, am văzut creșterea cererii spre multe dintre destinațiile globale, dar destinațiile din SUA au fost întotdeauna cele mai căutate. Sunt încântat că – în sfârșit- putem reveni în SUA și putem opera zboruri spre destinații atât de importante pentru noi. Ne-a fost dor să transportăm clienții în SUA și abia așteptăm să-i întâmpinăm la bord pentru aventurile lor americane.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.