blank

(P) Revelion 2018 exotic cu prețuri de la 1580 EURO/persoană

Suntem pe 7 septembrie! V-ați făcut planuri pentru Revelion 2018? NU! Ce mai așteptați? Agențiile de turism au creionat ofertele pentru cumpâna dintre ani, iar locurile sunt limitate. Am văzut că mai sunt și ceva oferte în perioada aceasta.

0 884

Dacă nu aveți planuri pentru Revelion 2018 și nici inspirație, poate vă ajutăm noi cu o serie de recomandări. Părăsim bătrânul continent și ne îndreptăm atenția spre destinațiile exotice. Noi iubim zăpada, dar nu suntem prieteni cu gerul și uneori dorim să ieșim din tipare. Cum ar fi să sărbătorești trecerea în noul an pe la 25-30 de grade?

Când Europa se confruntă cu ninsori și geruri năprasnice la finalul anului, voi vă puteți bucura de soare și plajă într-una dintre destinațiile exotice: Zanzibar, Republica Dominicana, Mauritius, Sri Lanka sau Seychelles. Hai să vedem ce oferă fiecare!

Revelion 2018 Sri Lanka – de la 1580 EURO/persoană

Sri Lanka este o destinație accesibilă. Pachetul cuprinde zboruri cu Turkish Airlines pe ruta București – Colombo – București via Istanbul. Sri Lanka este o țară insulară, situată în sudul Asiei, în Oceanul Indian.

Sri-Lanka

Are deschidere la Golful Bengal în est, Oceanul Indian în sud și vest și Strâmtoarea Palk în nord-est, care o separă de India. În decembrie va fi sezonul uscat, ceea ce va aduce temperaturi de peste 30 de grade.

Pachetul cuprinde 7 nopți de cazare cu demipensiune (mic dejun și cină) la hoteluri de 4 stele, în perioada 28.12.2017 – 06.01.2018. Vor fi 3 nopți în Chilaw, 2 nopți în Sigiriya, 2 nopți în Kandy.

Veți avea parte și de jeep safari. Tariful mai cuprinde și transferurile de la aeroport la hotel și retur, plus călătoriile locale cu autocarul.

Tariful NU cuprinde taxele de aeroport în valoare de 465 EURO/persoană (sunt obligatorii și se achită în momentul achiziției pachetului), cina festivă în valoare de 100 EURO/persoană, taxa de viză 45$/persoană (se achită personal la intrarea în Sri Lanka).

Dacă facem un calcul final, circuitul va costa 2145 EURO/persoană (transport cu avionul cu taxele de aeroport incluse, cazarea cu demipensiune și cina festivă) + 45$ taxa de viză. Restul activităților, care nu sunt incluse în program, vor fi achitate local.

Revelion 2018 Republica Dominicana – de la 1745 EURO/persoană

Republica Dominicană este o țară insulară din America Centrală, în nordul Mării Caraibilor, situată în partea de est a insulei Hispaniola. Are ca vecin în vest statul Haiti.

Se spune că insula ar fi primit numele ”La Española” după ce a fost descoperită de către Cristofor Columb. A fost considerat cel mai frumos pământ din Lumea Nouă.

republica-dominicana

Zborurile vor fi asigurate de compania Air France pe ruta București – Punta Cana – București (via Paris).

Pachetul cuprinde 7 nopți de cazare cu all inclusive la Hotel Natura Park Eco 5***** (sau similar) în Punta Cana. Perioada sejurului este 30.12.2017 – 07.01.2018.

Tariful mai cuprinde și transferurile de la aeroport la hotel și retur. Va exista și însoțitor român de grup.

Tariful NU cuprinde taxele de aeroport și securitate în valoare de 395 EURO/persoană (sunt obligatorii și se achită în momentul achiziției pachetului), cina festivă în valoare de 75 EURO/persoană adultă (50 EURO/copil), taxa de intrare în Republica Dominicană, care este în valoare de 10 EURO/persoană (se achită personal la aterizarea în Punta Cana).

Dacă facem un calcul final, circuitul va costa 2520 EURO/persoană (transport cu avionul cu taxele de aeroport incluse, cazarea cu all inclusive și cina festivă, taxa de intrare în Republica Dominicana). Restul activităților, care nu sunt incluse în program, vor fi achitate local.

Revelion 2018 Mauritius – de la 1799 EURO/persoană

Mauritius este o țară insulară din largul coastelor africane, în sud-vestul Oceanului Indian, la aproximativ 900 km est de Madagascar. Mauritius face parte din insulele Mascarene împreună cu insula franceză Réunion situată la 200 km sud-vest.

mauritius

Zborurile vor fi asigurate de compania Air France pe ruta București – Mauritius – București (via Paris).

Pachetul cuprinde 5 nopți de cazare cu demipensiune în cameră ”Couple Suite” la Hotel The Ravenala Attitude 4**** (sau similar). Perioada sejurului este 28.12.2017 – 04.01.2018.

Tariful mai cuprinde și transferurile de la aeroport la hotel și retur + asistență locală în limba română.

Tariful NU cuprinde taxele de aeroport și securitate în valoare de 395 EURO/persoană (sunt obligatorii și se achită în momentul achiziției pachetului), cina festivă în valoare de 75 EURO/persoană.

Dacă facem un calcul final, circuitul va costa 2269 EURO/persoană (transport cu avionul cu taxele de aeroport incluse, cazarea cu demipensiune și cina festivă). Restul activităților, care nu sunt incluse în program, vor fi achitate local.

Revelion 2018 Zanzibar – de la 2170 EURO/persoană

Zanzibar este un arhipelag de lângă coasta de est a Africii. Este alcătuit din insula principală cu același nume (Zanzibar sau Unguja se citește Unguudșa) cu suprafața de 1.658 km² și în nord insula Pemba cu 984 km².

zanzibar

Zanzibar este un teritoriu autonom ce aparține de Tanzania, fiind compusă din Tanganika și Zanzibar. Capitala a preluat denumirea insulei principale – Zanzibar City fiind renumită pentru orașul vechi, Stone Town.

Zborurile vor fi asigurate de compania Qatar Airways pe ruta București – Zanzibar – București (via Doha).

Pachetul cuprinde 8 nopți de cazare în regim all inclusive la Hotel Neptune Pwani Beach 5***** (sau simular). Se poate opta pentru cameră cu vedere la ocean, Deluxe Garden Side Ocean view sau Deluxe Seaside Ocean view (în funcție de preferințe). Este inclusă și cina de revelion. 1 noapte de cazare va fi în Doha, la Holiday Villa 4**** (mic dejun inclus). Perioada sejurului este 30.12.2017 – 09.01.2018.

Tariful mai cuprinde și transferurile de la aeroport la hotel și retur + viza tranzit Doha.

Tariful NU cuprinde taxele de aeroport și securitate în valoare de 465 EURO/persoană (sunt obligatorii și se achită în momentul achiziției pachetului).

Dacă facem un calcul final, circuitul va costa 2635 EURO/persoană (transport cu avionul cu taxele de aeroport incluse, cazarea conform ofertă și cina festivă). Restul activităților, care nu sunt incluse în program, vor fi achitate local.

Revelion 2018 Seychelles – de la 2290 EURO/persoană

Am lăsat la urmă oferta pentru Seychelles. Asociez destinația cu cele mai frumoase plaje cu nisip fin și alb, dar și cu peisajele luxuriante. Seychelles, oficial Republica Seychelles, este o țară insulară formată din 115 de insule, în Oceanul Indian, la 1,600 km est de Africa.

seychelles

Alte regiuni și țări vecine sunt: Zanzibar la vest, Maurițius și Réunion la sud, Comore și Mayotte în sud-vest, iar Maldive la nord-est. Seychelles are cea mai mică populație dintre toate statele Africii.

Zborurile vor fi asigurate de compania Turkish Airlines pe ruta București – Mahe – București (via Istanbul).

Pachetul cuprinde 7 nopți de cazare cu mic dejun la la Hotel DoubleTree by Hilton Allamanda 4**** (sau simular). Se poate opta pentru cameră cu vedere la ocean. Perioada sejurului este 29.12.2017 – 07.01.2018. Tariful mai cuprinde și transferurile de la aeroport la hotel și retur.

Tariful NU cuprinde taxele de aeroport și securitate în valoare de 465 EURO/persoană (sunt obligatorii și se achită în momentul achiziției pachetului). Nu cuprinde nici cina festivă de Revelion în valoare de 160 EURO/persoană (obligatorie). Puteți să vă personalizați vacanța, dar pentru acest lucru este bine să consultați un agent Paralela 45 Luxury.

Dacă facem un calcul final, circuitul va costa 2915 EURO/persoană (transport cu avionul cu taxele de aeroport incluse, cazarea conform ofertă și cina festivă). Restul activităților, care nu sunt incluse în program, vor fi achitate local.

Pentru mai multe informații, apelați la consultanții Paralela 45 Luxury!

Sediu: Pipera, Soseaua Pipera-Tunari, nr.36
tel/fax: 0213453712
mobil: 0720499288

e-mail: [email protected] / [email protected]
web-site: www.paralela45luxury.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.