blank

În fața uraganului, Delta a operat un zbor incredibil pe ruta New York – San Juan

În fața unui uragan de categoria 5, Delta Air Lines a reușit să opereze un zbor de excepție pe ruta New York - San Juan.

0 1.653

Pe 6 septembrie, cu puțin timp înainte ca uraganul Irma să lovească San Juan, Porto Rico, meteorologii Delta Air Lines, dispecerii, piloții, echipajul de cabină și echipajul de la sol au realizat un spectacol incredibil.

Delta a operat un zbor incredibil

În timp ce uraganul Irma se apropia tot mai mult de Porto Rico, Delta a operat un ultim zbor pentru a evacua câteva sute de persoane din San Juan, chiar înainte de închiderea aeroportului.

DL431-Approach-flightradar
DL431-Approach-flightradar
DL431-Landed-flightradar
DL431-Landed-flightradar
DL302-Takeoff-Close-up-flightradar
DL302-Takeoff-Close-up-flightradar

Au existat și alte companii aeriene cu zboruri spre San Juan, dar nu au reușit să aterizeze din cauza vântului foarte puternic.

Zborul DL432 (New York – San Juan) a decolat la 08:39 de la New York și a aterizat la 11:58, ora locală. În mai puțin de o oră, aeronava a revenit în zbor pe ruta San Juan – New York sub indicativul DL302.

Poate vă întrebați cum a fost posibil acest lucru? Conform radarelor meteo, se pare că a existat un decalaj între partea exterioară a uraganului și nucleul acestuia, permitându-i avionului Delta să zboare într-o bandă cu atmosferă mai calmă.

Aeronava a aterizat la New York în deplină siguranță în jurul orei 16:15, cu aproximativ 45 de minute mai repede față de estimări.

Foto: FlightRadar 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.