blank

Noile clase tarifare Blue Air si website de 2017

Blue Air a avut un weekend cu surprize frumoase pentru pasagerii săi. Pe 9 septembrie, transportatorul aerian low-cost (Smart Flying) românesc a lansat noile clase tarifare, dar și un webiste demn de anul 2017.

3 1.294

Cine a zburat cu Blue Air probabil s-a lovit de site-ul învechit al transportatorului, cu o interfață mai puțin intuitivă și cu o serie de acțiuni încâlcite. În limbajul nostru, vechiul site Blue Air venea din preistoricul aviației.

Dar iată că Blue Air s-a telerportat instant în 2017, odată cu lansarea noului site. Vine cu o interfață mult mai frumoasă, mai ”curată” și mai intuitivă. Procesul de rezervare și achiziție devine mult mai plăcut.

Încă se mai lucrează la remedierea micilor probleme de funcționare, așa că nu e cazul să critim prea dur erorile care pot apărea pe parcursul navigării în website. Putem spune că Blue Air a făcut un salt uriaș și pe online.

Noile clase tarifare Blue Air

Totodată, au implementat și noile clase tarifare: light, clasic și premium. Trendul în aviație împinge companiile aeriene low-cost spre zona hibridă, o zonă de mijloc spre care tind să migreze și transportatorii full-service.

clasa-tarifara-light

Clasa tarifară Light permite achiziționarea biletului la cel mai mic tarif disponibil, în care mai sunt cuprinse și bagajul de mână de 10 Kg + check-in gratuit. Este o clasă potrivită pentru cei ce doresc să călătorească în city break-uri sau în interes de business pe o perioadă cât mai scurtă. Dacă doriți alte servicii, acestea sunt plătite extra.

clasa-tarifara-clasic

Clasa tarifară Clasic permite achiziționarea biletului la cel mai mic tarif disponibil, dar în care mai aveți incluse și alte servicii: check-in gratuit, bagaj de cală de 20 kg, loc rezervat etc. Este o clasă potrivită pentru călătorii mai complexe, în familie sau singur, dar cu unele facilități necesare.

clasa-tarifara-premium

Clasa tarifară Premium cuprinde: cel mai mic tarif disponibil; check-in gratuit; 10kg bagaj de mână; 32kg bagaj de cală; taxa 0 pentru modificarea datei; loc rezervat, inclusiv Extra Leg Room; mancare gratuită. Acesta este un pachet full-service pe care potrivit în special pe zboruri mai lungi, dar și pentru călătorii mai îndelungate.

Vă recomandăm să încercați și să raportați feedback-ul vostru în comentariu la acest articol!

3 Comentarii
 1. razvan says

  Ne-au invatat cu binele…iar acum e rau ..:( !
  Siteul vechi era mai clar , mai usor de folosit, bagajul de cala pt cursele interne era gratuit, mancarea si sucurile (apa) la fel…. acum bagajul de cala indiferent de greutatea lui se plateste, mancarea este doar pt Premium….cred ca si apa la fel…. ! Horror… ! sa vedem concurenta…

  1. Sorin Rusi says

   La fel ca si pana acum, pretul biletului pe zborurile interne include pachet complet: bagaj de mana, bagaj de cala de 20 kg, un mic serviciu catering si loc de avion gratuit in spatele avionului…

 2. george says

  Eu am vrut sa rezerv intr-o zi un zbor de la Bucuresti la Iasi si mi-a aparut indicatia ca numele meu contine cifre. Ce nume contine cifre? Apoi am scos cratima dintre cele doua prenume, nici asa nu a functionat. In cele din urma s-a blocat si nu am putut finaliza rezervarea. Am sunat la Companie si i-am spus cele intalnite si operatoarea mi-a spus ca nu stie pe ce sit am intrat. Am vrut sa-i zic ce pe cel de la Nasa. Sper sa fie mai bun noul sit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.