Restaurarea aeronavei DC-3 (PP-ANU) (imagini înainte și după)

0 1.602

Aeronava Douglas DC-3 (PP-ANU) a fost restaurată. Și până la finalul lunii august, avionul va putea fi vizitat de public. Este pe bulevardul Laçador, în Porto Alegre. Mai jos aveți o serie de imagini cu aeronava, înainte și după restaurare.

Avionul apartine Muzeului Varig, care a fost închis din anul 2005. Mai bine de un deceniu, aeronava a fost abandonată pe un teren de lângă muzeu. Se spune că DC-3 (PP-ANU) este primul avion construită de Douglas. Astfel, a trezit interesul multor oameni și companii.

Istoria aeronavei Douglas DC-3 (PP-ANU) începe în 1936, alături de American Airlines. Până a ajuns în Brazilia, la Real Aerovias (și apoi cumpărată de Varig), aeronava a zburat sub culorile a mai multor companii aeriene.

DC-3 a fost un avion de succes. În 1940, peste 90% dintre zborurile din SUA erau operate cu aeronave DC-3. Acestea erau echipate cu 2 motoare Pratt & Whitney cu 14 cilindri. Viteza de croazieră era de 270 km/h, iar autonomia de până la 9 ore. Capacitatea de transport era de 32 de pasageri.

DC-3 (PP-ANU) înainte de restaurare

DC-3-PP-ANU-3

DC-3-PP-ANU-2

DC-3-PP-ANU-1

DC-3-PP-ANU

DC-3 (PP-ANU) după restaurare

DC-3-PP-ANU-dupa-restaurare-1

DC-3-PP-ANU-dupa-restaurare-2

DC-3-PP-ANU-dupa-restaurare

DC-3-PP-ANU-dupa-restaurare-3

(Photo by POA Spotter)

Leave A Reply

Your email address will not be published.