[Oferta Wizz Air] 33% reducere la tarifele bagajelor de cală

0 341

Wizz Air a lansat astăzi o promoție de 3 zile pentru toate bagajele de cală pre-achiziționate, rezervate pe wizzair.com, sau prin intermediul aplicației mobile WIZZ.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€! Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

33% reducere la tarifele bagajelor de cală

Toate costurile bagajelor de cală vor fi reduse cu 33% timp de trei zile. Promoția este valabilă în perioada 5 – 7 august, până la miezul nopții. Reducerea se aplică, de asemenea, pentru fiecare bagaj ce se adaugă pe parcursul acestor trei zile la rezervările deja existente.

AirHelp get compensation

promotie-bagaj-cala-wizz-air

Pentru a ajuta clienții să economisească bani, permițându-le să-și personalizeze rezervarea și să achiziționeze doar serviciile de care au nevoie, WIZZ oferă două opțiuni de bagaje de cală clienților săi, cu limite de greutate de 23 și 32 kg.

Pe durata promoției, un bagaj de cală poate fi adăugat la rezervare la un preț pornind de la numai 10 euro. Taxele diferă în funcție de ruta aleasă. Clienții pot afla cu ușurință suma exactă folosind calculatorul companiei aeriene pe wizzair.com.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »