[Oferta TAROM] Bilete de avion de la 99 EURO + CONCURS

0 734

Ofertele speciale TAROM continuă!

99 Euro (toate taxele incluse) pentru călătorii din/spre Bucureşti – FRANKFURT, HAMBURG și MUNCHEN;

139 Euro (toate taxele incluse) pentru călătorii din/spre Bucureşti – LONDRA, NISA și PARIS.

Perioada de vânzare este 08 – 10 august 2016. Locuri limitate la aceste tarife.

ATR-42-TAROM

Oferta este valabilă pentru călătoriile dus-întors, efectuate în perioada 1 octombrie 2016 – 31 octombrie 2016 (data ultimului retur). Oferta se aplică zborurilor operate de TAROM şi este supusă unor termene si condiţii.

Durata minima de şedere la destinaţie este de 2 zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică. Durata maximă de ședere este de 15 zile. Modificări permise cu plata unor diferenţe tarifare şi a unei taxe de 50 euro, restituirea nu este permisă).

Călătoriile pot fi începute și din alte puncte din Romania, de unde TAROM operează zboruri directe către București (Oradea, Satu Mare, Cluj, Timișoara, Suceava, Iași), cu plata unei diferențe de tarif și taxe de aeroport. Oferta NU se aplică pe zborurile directe dinspre Iași către Munchen și Londra.

Astfel, aveți posibilitatea să profitați de legături mai avantajoase din hub-urile europene spre destinații din SUA, ASIA și chiar America de Sud.

În urma simulărilor, am găsit o posibilitate ieftină de a călători pe ruta București – Reykjavik via Frankfurt. 99.30 EURO București – Frankfurt cu TAROM (10-17 octombrie) și 160 de dolari Frankfurt – Reykjavik cu WOW AIR (11-17 octombrie).

CONCURS TAROM

CONCURS: Cumpărând bilete de avion la oferta specială, de pe website-ul TAROM și alegând plata cu cardul, puteți intra la concurs. Puteți câștiga un voucher în valoare de 100 EUR. Sunt puse la bătaie 3 vouchere. Acestea vor putea fi utilizate până la data de 31 martie 2017 pentru plata parțiala/ integrală a unui bilet de avion TAROM, pe curse operate de compania TAROM. Voucherele-cadou se acordă în urma tragerii la sorți, care va avea loc în data de 18 august 2016.

Mult succes!

Leave A Reply

Your email address will not be published.