Relaxare și distracție la Pensiunea IARA (video)

Pensiunea IARA este pregătită să-și primească turiștii 12 luni pe an. Pentru Eugen și Mălina, sezonul în Delta Dunării nu se încheie odată cu plecarea păsărilor călătoare.

0 599

Fie că mergeți cu familia sau într-un team building cu colegii, la Pensiunea IARA puteți să vă bucurați de liniște și să vă încărcați cu energie pozitivă chiar și în perioada toamnă – iarnă.Team building la Pensiunea IARA

Priveliștea este minunată, indiferent de camera unde sunteți cazați sau de zona unde vă aflați în cadrul pensiunii (terasă, sala de mese, la piscină). Toate camerele au vedere spre Dunăre, oferind astfel o priveliște de asamblu asupra vieții de pe brațului Sf. Gheorghe.

Vasele de croazieră, șalupele sau bărcile pescarilor, care trec prin fața casei, completează priveliștea specifică Deltei.

Totodată, IARA vă poate facilita și partea de ”fun”. Ce ar fi vacanța fără distracție? În cadrul pensiunii există o sală multifuncțională unde puteți să jucați biliard, ping-pong, să ascultați muzică în timp ce practicați un joc de societate, să lecturați din bibliotecă locală etc..

Dacă vremea vă permite, puteți să faceți și o baie în piscină. Cei pasionați de pescuit pot practica acest sport în apropierea pensiunii sau pe lacurile din Delta Dunării. Vă recomandăm o călătorie cu barca pe canale, putând astfel admira natura, coloniile de păsări, fauna și flora din zonă.

Dacă alegeți să mergeți la Pensiunea IARA, cu siguranță vă veți bucura de liniște, de viața specifică Deltei, de mâncarea bună gătită la foc de lemn, de aerul curat și de energia pozitivă.

Recomandăm Pensiunea IARA și pentru organizarea evenimentelor de team building. Cât de bine îți cunoști echipa? Cât de bine se cunosc angajații între ei? Află răspunsul la întrebări printr-un #teambuilding interactiv la Iara, în Delta Dunării!

team-building-pensiunea-iara

Fără telefoane, fără corespondență și fără stress-ul de la birou. Doar aer curat, susur de apă, plimbări cu ambarcațiunile pe canalele Dunării și mâncare bună.

Pensiunea Iara vă pune la dispoziție 10 camere duble, bucătărie proprie, o sală multifuncțională cu dotările necesare, piscină în aer liber, spațiu exterior generos pentru desfăsurarea activităților în echipă și 2 ambarcațiuni de agrement. Informații suplimentare și rezervări la adresa: [email protected]

Leave A Reply

Your email address will not be published.