blank

Gastronomie la Pensiunea IARA (video)

Partea gastronomică reprezintă un plus la Pensiunea IARA. Preparatele sunt atent gătite de un bucătar născut și crescut în Delta Dunării, respectând rețetele specifice zonei. Mâncare bună gătită la foc de lemne, pește proaspăt pescuit din inima Deltei, atmosferă de vacanță mai ceva ca la mama acasă!

0 921

Meniul este exact cât trebuie pentru a satisface papilele gustative ale oricărui prețentios, în mare parte alcătuit din preparate specifice Deltei. Cu toate că este o întreagă aventură să faci rost de pește în Delta Dunării pentru unitățile de cazare (un paradox), acesta nu lipsește de la Pensiunea Iara.

Peștele are alt gust în Delta Dunării

Peștele provine din cherhanalele și piețele de pește din zona Deltei. La se mănâncă tradițional.

Am apreciat faptul că preparatele sunt proaspete, gătite ”pe loc” dacă putem spune așa. Noi ne-am îndrăgostit iremediabil de icrele de crap și chifteluțele de pește. Și, după aproimativ 2 luni, încă ne mai amintim de gustul savuros al saramurei și de aroma peștelui prăjit. În Delta, peștele are alt gust.

Dacă nu doriți doar pește, cu siguranță puteți să optați pentru preparate simple pe bază de carne de pasăre, porc, vită și legume. Mălina are grijă să vă solicite din timp informații despre preferințele dumneavoastră culinare, astfel încât să vă puteți bucura de preparate proaspete și diversificate.

Leave A Reply

Your email address will not be published.