Qatar Airways va lansa pachete turistice exclusive ale Cupei Mondiale FIFA Qatar 2022™

0 945

Qatar Airways Holidays, în parteneriat cu Discover Qatar, va lansa în curând pachete de călătorie unice pentru Cupa Mondială FIFA Qatar 2022 ™ pentru membrii Clubului Privilege. Această ofertă exclusivă va fi accesibilă tuturor membrilor Clubului Privilege, oferind fanilor cea mai bună fuziune posibilă de fotbal și călătorii pentru o experiență de neuitat.


În calitate de program oficial de fidelitate al Cupei Mondiale FIFA Qatar 2022 ™, membrii Clubului Privilege vor avea parte o gamă de oferte și avantaje exclusive pentru campionat și li se va acorda acces prioritar la pachetele de călătorie unice cu 14 zile înainte de a fi vândute la viitori membri care se înscriu la programul de loialitate al companiei aeriene după lansare. Pentru a se asigura că fanii sunt primii care accesează biletele pentru această experiență unică în viață de a asista la mult așteptata Cupa Mondială FIFA Qatar 2022 ™, călătorii se pot alătura programului gratuit accesând qatarairways.com/fifaearlyaccess.

În cazul în care o echipă selectată nu se califică pentru campionat, fanii își pot modifica rezervarea pachetelor pentru a participa la meciul altei echipe sau pentru a primi o rambursare completă.

Pachetelor de călătorie ale Cupei Mondiale FIFA Qatar 2022 ™ le vor fi alocate bilete de meci în funcție de tipul de pachet pe care îl aleg, asociat cu o selecție de opțiuni de cazare și zboruri internaționale dus-întors, la bordul aeronavelor companiei aeriene. Cu șapte pachete diferite din care să aleagă, fanii pot combina mai multe pachete și pot urmări până la șapte meciuri în total.

Întrucât procesul de calificare la Cupa Mondială FIFA are loc în întreaga lume, membrii Clubului Privilege pot achiziționa o gamă largă de pachete pentru a participa la meciurile echipelor lor naționale preferate. Aceste pachete exclusive vor oferi pasionaților de fotbal șansa de a achiziționa pachete pentru a urmări meciurile echipei lor preferate în timpul Cupei Mondiale FIFA Qatar 2022 ™, înainte de încheierea calificărilor.

Qatar Airways Holidays a fost desemnat oficial de FIFA ca operator de turism autorizat pentru a distribui pachete cu bilete inclusiv pentru Cupa Mondială FIFA Qatar 2022 ™. Pachetele vor fi disponibile pe baza principiului „primul venit, primul servit”, cu opțiunea ca fanii să-și aleagă echipa preferată, garantând un loc unde să participe la meciurile lor pe tot parcursul turneului și oferindu-le posibilitatea de a se bucura de cea mai bună ospitalitate în Qatar pentru o experienţă unică.

Qatar Airways are un portofoliu extins de parteneriat sportiv la nivel mondial, care include organisme de conducere a fotbalului, cum ar fi FIFA și CONMEBOL.

Pachetele vor fi inițial eliberate pentru următoarele țări: Australia, Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, India, Indonezia, Irlanda, Italia, Japonia, Malaezia, Olanda, Noua Zeelandă, Filipine, Polonia, România, Spania, Suedia și Thailanda.

Compania aeriană urmează să sponsorizeze FIFA Arab Cup 2021 ™ – care va avea loc în Qatar la sfârșitul acestui an – a sponsorizat recent Cupa de Aur Concacaf 2021 și UEFA Euro 2020 ™.

În calitate de partener oficial FIFA, Qatar Airways a sponsorizat mega evenimente, inclusiv edițiile 2019 și 2020 ale FIFA Club World Cup ™ și va sponsoriza mult așteptatul FIFA World Cup Qatar 2022 ™. Qatar Airways sponsorizează, de asemenea, unele dintre cele mai mari cluburi de fotbal din lume, inclusiv Al Sadd SC, Boca Juniors, FC Bayern München, K.A.S. Eupen și Paris Saint-Germain.

Qatar Airways plănuiește să ajungă la 140 de destinații deservite.

Transportatorul național al statului Qatar continuă să reconstruiască rețeaua globală, care se află în prezent la peste 120 de destinații, cu planuri de creștere la peste 140.

Qatar Airways a devenit prima companie aeriană globală din lume care a obținut prestigioasa clasificare de siguranță a companiilor aeriene de 5 stele COVID-19 de la Skytrax. Acest lucru urmează succesului recent al HIA ca primul aeroport din Orientul Mijlociu și Asia care a primit 5 stele Skytrax COVID-19 Safety Safety Rating.

Aceste recunoașteri asigură pasagerii din întreaga lume că standardele de sănătate și siguranță ale companiilor aeriene sunt la cel mai înalt nivel posibil.

Compania aeriană oferă opțiuni flexibile de rezervare a biletelor.

Qatar Airways oferă opțiunea de a modifica data zborului și oferă rambursări gratuite pentru toate biletele emise înainte de 30 aprilie 2021, pentru călătorii programate până la 31 decembrie 2021.

Politica de rezervare flexibilă a companiei oferă posibilitatea de a schimba biletele cu un voucher de călătorie cu o valoare suplimentară de 10% pentru toți clienții care rezervă călătorii prin qatarairways.com. Pentru termeni și condiții complete vizitați qatarairways.com/Flexibility.

Leave A Reply

Your email address will not be published.