Qatar Airways va fi noul sponsor pentru Formula 1! Colaborarea dintre Formula 1 și Emirates s-a încheiat din cauza taxelor!

0 138

La finalul anului 2022, parteneriatul dintre Formula 1 și Emirates s-a încheiat. După un deceniu de colaborare, Formula 1 va avea un nou sponsor major și se preconizează că va fi Qatar Airways. Un anunț oficial ar urma să fie făcut înainte de prima cursă a noului sezon de Formula 1 2023.

SportBusiness a anunțat că parteneratul dintre Formula 1 și Emirates s-a încheiat, iar noul sponsor și compania aeriană oficială a competiției de Formula 1 va fi Qatar Airways, urmând ca anunțul să fie făcut înainte de debutul cursei din Bahrain, programată în perioada 3-5 martie.

De ce s-a rupt relația dintre Formula 1 și Emirates? Zvonurile din piață spun că e vorba de taxa prea mare. Până acum Emirates plătea 25 de milioane de dolari pe an, însă din 2023 se preconizează că noua taxă impusă de Formula 1 s-a dublat.

În urma negocierilor pentru un nou sponsor, SportBusiness anunță că marele câștigător va fi Qatar Airways. Probabil pentru următorii ani, compania aeriană din Qatar va fi sponsorul oficial și transportatorul competiției, iar brandul Qatar Airways va putea fi văzut pe toate circuitele de Formula 1.

Leave A Reply

Your email address will not be published.