Qatar Airways sponsorizează lansarea podcast-ului oficial UEFA EURO 2020™

0 534

O mulțime de jucători de fotbal de renume, experți și vedete vor participa la ‘The Euro Show’, podcast-ul oficial UEFA EURO 2020 ™, prezentat în colaborare cu Qatar Airways, compania aeriană care este sponsorul oficial al turneului.Podcast-ul va fi prezent pe toate platformele majore de pe web, aplicații mobile și rețele sociale, completând analiza de meci a experților, interviuri din culise, actualizări dedicate echipelor, previzualizările meciurilor și multe altele. Fanii fotbalului vor primi cele mai recente informații și vor putea partaja conținut pe propriile conturi de socializare și vor putea vorbi cu alți fani ai fotbalului.

Qatar Airways lansează și activități live în Fan Zone-urile create special la Londra și Roma, ca parte a pregătirilor sale pentru campionatul care va fi organizat împreună cu toate orașele gazdă. Fan Zones va fi o parte esențială a Campionatului European de Fotbal, aducând mii de oameni împreună pentru a urmări meciurile care se desfășoară în toată Europa și pentru a experimenta alte distracții. Odată cu lansarea celei de-a 16-a ediții a turneului, pe 11 iunie, Trofeul Henri Delaunay a vizitat toate orașele-gazdă și a făcut o excursie specială la Doha, ca parte a turneului trofeului UEFA Euro 2020™.

Qatar Airways sponsorizează lansarea podcast-ului oficial UEFA EURO 2020 ™.

Cele 11 orașe care vor găzdui meciurile sunt Amsterdam, Baku, București, Budapesta, Copenhaga, Glasgow, Londra, München, Roma, Sankt Petersburg și Sevilla. UEFA a colaborat cu autoritățile din toate țările pentru a asigura întoarcere în siguranță a spectatorilor pe stadioane. Comitetele de organizare locale din fiecare oraș gazdă au confirmat ocuparea stadionului de la 22%, cu potențialul de a crește capacitatea de ocupare în funcție de nivelul programelor lor de testare și a condițiilor sanitare generale din fiecare stat.

Qatar Airways are un portofoliu global extins de parteneriate sportive, care include colaborări cu FIFA, UEFA și CONMEBOL. În calitate de partener oficial al FIFA, Qatar Airways a sponsorizat mega-evenimente precum edițiile 2019 și 2020 ale FIFA Club World Cup ™ și va sponsoriza FIFA World Cup Qatar 2022 ™. Compania aeriană sponsorizează, de asemenea, unele dintre cele mai mari cluburi de fotbal din lume, inclusiv Paris Saint-Germain, AS Roma, Boca Juniors, FC Bayern München, K.A.S. Eupen și Al Sadd SC.

Transportatorul național al statului Qatar continuă să își reconstruiască rețeaua, care se află în prezent la peste 130 de destinații. Cu mai multe frecvențe adăugate la hub-uri cheie, Qatar Airways oferă conectivitate de neegalat pasagerilor, facilitându-le modificarea datelor de călătorie sau a destinației, dacă este nevoie, fără taxe auxiliare.

Qatar Airways plănuiește să ajungă la 140 de destinații deservite.

Transportatorul național al statului Qatar continuă să reconstruiască rețeaua globală, care se află în prezent la peste 120 de destinații, cu planuri de creștere la peste 140.

Qatar Airways a devenit prima companie aeriană globală din lume care a obținut prestigioasa clasificare de siguranță a companiilor aeriene de 5 stele COVID-19 de la Skytrax. Acest lucru urmează succesului recent al HIA ca primul aeroport din Orientul Mijlociu și Asia care a primit 5 stele Skytrax COVID-19 Safety Safety Rating.

Aceste recunoașteri asigură pasagerii din întreaga lume că standardele de sănătate și siguranță ale companiilor aeriene sunt la cel mai înalt nivel posibil.

Compania aeriană oferă opțiuni flexibile de rezervare a biletelor.

Qatar Airways oferă opțiunea de a modifica data zborului și oferă rambursări gratuite pentru toate biletele emise înainte de 30 aprilie 2021, pentru călătorii programate până la 31 decembrie 2021.

Politica de rezervare flexibilă a companiei oferă posibilitatea de a schimba biletele cu un voucher de călătorie cu o valoare suplimentară de 10% pentru toți clienții care rezervă călătorii prin qatarairways.com. Pentru termeni și condiții complete vizitați qatarairways.com/Flexibility.

Leave A Reply

Your email address will not be published.