Qatar Airways reia zborurile pe ruta Doha-Malaga, din 2 iulie 2021.

0 353

Destinația cheie de vacanță, Málaga, revine în rețeaua operațională Qatar Airways începând cu 2 iulie 2021. Acest lucru a venit a urmare a deciziei Regatului Spaniei de a relaxa restricțiile de călătorie pentru turiști. Málaga este una dintre destinațiile favorite ale turiștilor din întreaga lume, iar călătorii complet vaccinați vor putea vizita Spania, în timp ce se vor putea bucura de ospitalitatea și serviciile premiate ale Qatar Airways.Qatar Airways reia ruta Doha-Malaga.

Zborurile vor fi operate de două ori pe săptămână, în zilele de vineri și duminică.

QR155 Doha 08:00 – 14:40 Malaga
QR156 Malaga 15:55 – 23:55 Doha

Qatar Airways va opera un total de 19 zboruri săptămânale spre și dinspre Spania, cu zboruri zilnice spre Barcelona, zece zboruri săptămânale spre Madrid, urmând să reia și cele două zboruri săptămânale spre Málaga.

Qatar Airways a extins recent parteneriatul strategic cu Iberia. Cooperarea comercială extinsă va crește numărul de destinații disponibile pentru pasagerii companiei Iberia, de la 29 la 36, inclusiv destinații noi în Angola, Australia, Mozambic, Noua Zeelandă și Africa de Sud. Pasagerii Qatar Airways vor beneficia, de asemenea, de o conectivitate suplimentară, cu posibilitatea de a rezerva călătorii spre și dinspre alte patru destinații din rețeaua Iberia din Brazilia, Chile, El Salvador, Guatemala și Senegal.

În calitate de parteneri de alianță oneworld, membrilor Qatar Airways Privilege Club și Iberia Plus li se asigură recunoașterea statutului lor, cu avantaje, inclusiv acces la lounge-urile din întreaga lume, prin check-in, loc suplimentar pentru bagaje, check-in și îmbarcare prioritare, plus acumularea de mile, în rețelele partenere.

Qatar Airways plănuiește să ajungă la 140 de destinații deservite.

Transportatorul național al statului Qatar continuă să reconstruiască rețeaua globală, care se află în prezent la peste 120 de destinații, cu planuri de creștere la peste 140.

Qatar Airways a devenit prima companie aeriană globală din lume care a obținut prestigioasa clasificare de siguranță a companiilor aeriene de 5 stele COVID-19 de la Skytrax. Acest lucru urmează succesului recent al HIA ca primul aeroport din Orientul Mijlociu și Asia care a primit 5 stele Skytrax COVID-19 Safety Safety Rating.

Aceste recunoașteri asigură pasagerii din întreaga lume că standardele de sănătate și siguranță ale companiilor aeriene sunt la cel mai înalt nivel posibil.

Compania aeriană oferă opțiuni flexibile de rezervare a biletelor.

Qatar Airways oferă opțiunea de a modifica data zborului și oferă rambursări gratuite pentru toate biletele emise înainte de 30 aprilie 2021, pentru călătorii programate până la 31 decembrie 2021.

Politica de rezervare flexibilă a companiei oferă posibilitatea de a schimba biletele cu un voucher de călătorie cu o valoare suplimentară de 10% pentru toți clienții care rezervă călătorii prin qatarairways.com. Pentru termeni și condiții complete vizitați qatarairways.com/Flexibility.

Leave A Reply

Your email address will not be published.