blankblank

Blue Air a fost premiată la Romanian Top Hotel Awards cu titlul “Most courageous initiative in airline industry”

0 1.152

În cadrul ceremoniei de acordare a premiilor Romanian Top Hotel Awards ce a avut loc joi, 27 mai 2021, Blue Air a fost recunoscută cu Premiul Special pentru “Most courageous initiative in airline industry”

Evenimentul TopHotel Awards 2021 a reunit comunitatea turismului românesc pentru a oferi recunoaștere muncii și eforturilor depuse în ultimele luni.

Industria hotelieră a fost afectată puternic de pandemia Covid-19, cele mai multe dintre afaceri fiind forțate să se adapteze contextului actual cu grad ridicat de incertitudine pentru o perioadă de timp necunoscuta. Ediția specială TopHotel Awards 2021 și-a propus să onoreze curajul de a începe și continuă investițiile în industria ospitalității și să premieze echipele și persoanele care au inspirat și perseverat, având curajul să încerce ceva nou și să se implice într-un mod diferit și pozitiv în perioada ianuarie 2020-mai 2021.

După criza fără precedent care a marcat industria călătoriilor în contextul pandemiei de COVID-19, Blue Air marchează un nou început printr-un amplu proces de înnoire a flotei cu aeronave Boeing 737-MAX de ultimă generație, prin introducerea de zeci de noi destinații în Orarul de Vara 2021 și prin adoptarea unui nou brand code și unui nou slogan.

Blue Air este onorată de recunoșterea primită continuă să răsplătească încrederea pasagerilor și partenerilor săi printr-o strategie sustenabilă de reconstrucție, devenind mai bun pentru ei, în fiecare zi.

Noul slogan al Blue Air, The better way to fly, reprezintă atât o declarație, cât și o promisiune. Blue Air se angajează să ofere pasagerilor sai cea mai bună experiență din segmentul ULC (ultra-low-cost), mizând pe dezvoltarea rețelei, prioritizând aeroporturile europene primare sau centrale care asigură soluții de conectivitate rapide și eficiente, și menținând cele mai accesibile prețuri de călătorie.

Blue Air,The better way to fly.

Leave A Reply

Your email address will not be published.