Qantas anunță zborurile directe pe ruta Perth – Roma, din 22 iunie 2022!

0 812

Qantas își va reaprinde povestea de dragoste cu Roma, adăugând zboruri directe din Australia către orașul etern de la jumătatea anului viitor. Segmentul Perth – Roma va fi o extensie a rutei Sydney – Perth. Va fi un serviciu sezonier operat de trei ori pe săptămână cu aeronave de tipul Boeing 787-9 Dreamliner.


Conform sistemului de rezervări, ruta va fi onorată în perioada 22 iunie 2022 și 6 octombrie 2022. Durata zborului Perth – Roma va fi de aproximativ 16 ore. Tarifele pentru noile zboruri Sydney – Perth – Roma pornesc de la 1785 USD dus-întors. Anunțul vine după ce Australia a confirmat că va deschide granițele internaționale pe 2 februarie 2022.

blank
Qantas pe ruta Perth – Roma

Qantas va zbura spre Aeroportul Internațional Fiumicino „Leonardo da Vinci” din Roma și va asigura conexiuni în parteneriat cu alte companii aeriene către 16 destinații din Europa, inclusiv Atena, Barcelona, ​​Frankfurt, Nisa, Madrid și Paris și 15 destinații din Italia, inclusiv Milano și Veneția.

Italia este cea mai mare piață din Europa continentală, existând o comunitate foarte mare de italieni în Australia, iar aceștia vor dori să-și viziteze rudele, familiile și prietenii. Zborurile directe vor facilita transportul mult mai rapid al turiștilor și a călătorilor. Australia speră și la creșterea segmentului turistic, Qantas anunțând o colaborare în această direcție cu Tourism Western Australia.

Qantas a început recent să zboare din Sydney și Melbourne către Delhi și a reluat o serie de rute existente din Sydney și Melbourne către destinații precum Los Angeles, Londra și Singapore. Cum UK nu mai este în UE, atunci ruta Perth – Roma ar fi singura conexiune directă dintre Uniunea Europeană și Australia.

Leave A Reply

Your email address will not be published.