Australia închide granițele până în 2021, cu mici excepții.

1 3.945

Aveți în plan să călătoriți anul acesta la capătul Pământului, în Australia? Ar fi bine să vă reconfigurați traseul. Conform informațiilor din presa australiană, Australia închide granițele până în 2021. Cel puțin așa a declarat ministrul federal al turismului, Simon Birmingham.

În cadrul unei întâlniri la Clubului Național de Presă al Canberra, Simon Birmingham a declarat că ideea călătoriei turistice din sau spre Australia nu e tocmai potrivită multă vreme de acum înainte.

Australia închide granițele până în 2021

Întrebat dacă Australia va închide granițele până în 2021, Birmingham a răspuns: „Cred că este cel mai probabil”.

Vor exista câteva excepții. În baza acordului Trans-Tasman, Australia și Noua Zeelandă își vor deschide granițele reciproc, din septembrie. Nu va mai fi nevoie de o perioadă obligatorie de izolare, dar pasagerii vor fi nevoiți să-și facă testul COVID-19.

Australia posibil să-și mai deschidă granițele în scop turistic și spre câteva insule din Pacific, inclusiv Fiji, Noua Caledonie și Vanuatu.

Se mai lucrează la o excepție. Simon Birmingham a mai declarat și faptul că zborurile de business vor putea fi reluate mult mai devreme față de cele în scop turistic.

Acesta este statusul în vremea pandemiei de COVID-19 pe partea cealaltă a planetei!

Leave A Reply

Your email address will not be published.