Promoţii Turkish Airlines: Istanbul de la 99 EUR, New York de la 499 EUR, Washington DC de la 499 EUR

0 324

Toamna se numără bobocii, dar noi am început să numărăm promoţiile la biletele de avion. KLM ne ţine în şah cu promoţia “Doar şase zile“, British Airways vine cu o ofertă bună pentru Toronto, Air France tocmai a anunţat o serie de tarife promoţionale pentru mai multe destinaţii din ASIA, Orientul Mijlociu, Brazilia, Africa de Sud etc. Ţin să precizez că tarifele sunt valabile pentru plecările din Bucureşti.

turkish-airlines

Nici Turkish Airlines nu se lasă mai prejos şi vine cu oferte foarte bune pentru destinaţii din Statele Unite şi Europa. Printre cele mai atractive avem: Istanbul de la 99 EUR, Oslo de la 229 EUR, New York de la 499 EUR, Washington DC de la 499 EUR, Chicago de la 499 EUR.

Însă foarte mare atenţie pentru că aceste promoţii se desfăşoară în baza unui regulament, iar locurile sunt limitate. Biletele pentru destinaţiile din Statele Unite trebuie să fie cumpărate în intervalul 13 septembrie – 27 septembrie 2013, iar perioada de călătorie trebuie să fie undeva în intervalul 1 noiembrie – 13 februarie. Pentru Istanbul vă puteţi cumpăra biletul în perioada 13 septembrie – 5 octombrie 2013. Preţul special este valabil doar dacă vă cumpăraţi biletul cu minim 30 de zile înainte de data de plecare.

Am făcut şi câteva simulări, în special în perioada Anului Nou. Dacă doriţi să sărbătoriţi intrarea în noul an la Oslo, oferta la 229 EUR este generoasă.

Bucuresti_Oslo_Turkish_229

Pentru Chicago nu am mai găsit preţul de 500 EUR pentru Anul Nou, în schimb l-am găsit pentru luna noiembrie. Aşa că aveţi timp să vă programaţi o vacanţă de toamnă într-unul dintre cele mai mari oraşe din Statele Unite.

Bucuresti_Chicago_Turkish_500

Pentru New York am găsit preţul de 500 EUR în perioada 24 decembrie – 31 decembrie. Puteţi să căutaţi şi pentru alte perioade, dar aceasta mi-a atras atenţia pentru că este fix între Crăciun şi Anul Nou.

Bucuresti_New_York_500

Dacă aveţi în plan să vă petreceţi vacanţa de Crăciun mai aproape, Istanbul poate fi o alegere perfectă. Biletele la 99 EUR sunt “câtă frunză şi iarbă”.Bucuresti_Istanbul_Turkish_99

Oferta completă Turkish Airlines o găsiti pe pagina oficială, inclusiv regulamentul.

Cine licitează mai puţin şi spre ce destinaţii?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.