fbpx Doar sase zile de la KLM

Doar şase zile de la KLM

3 316
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Toamna se numără bobocii şi promoţiile. Promoţia de toamna KLM Romania, de anul acesta, se va lansa sub un concept special. Timp de doar şase zile, în perioada 19-24 Septembrie 2013, iubitorii de călătorii îşi vor putea cumpăra bilete de avion spre destinaţii intercontinentale la preţuri speciale.

doarsasezile_klm

Destinatiile sunt secrete până pe 19 Septembrie, însă până atunci vă invit să vă înscrieţi pe site-ul dedicat acestei promoţii, www.DoarSaseZile.ro, pentru a primi cu prioritate informaţiile. Nu prea îmi place să fiu ţinut în şah, dar de data aceasta am acceptat provocarea KLM şi m-am înregistrat pe site-ul menţionat mai sus.

Am auzit că reducerile vor fi mari, însă locurile vor fi limitate. Rămâne de văzut cât de limitate şi sper să merite aşteptarea. Toti cei care se vor inscrie pe site până pe 19 Septembrie, vor fi anunţaţi direct pe e-mail despre începerea promoţiei şi despre destinaţiile incluse. Deci să profităm de acest avantaj.

Spor la strâns bani şi la vânat tarifele promoţionale! Mai sunt 11 zile!

3 Comentarii
  1. […] început să numărăm promoţiile la biletele de avion. KLM ne ţine în sah cu promoţia “Doar şase zile“, British Airways vine cu o ofertă bună pentru Toronto, Air France tocmai a anunţat o […]

  2. Nuta Preda says

    planific o vizita in Amsterdam!

  3. […] KLM a început anul 2014 în forţă şi anunţă promoţii după promoţii, bani să avem. După o promoţie de 3 zile, iată că pregăteşte una de şase zile pe acelaşi format întâlnit la campania de şase zile din toamnă. […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.