Promoţii şi oferte la biletele de avion pentru Valentine’s Day 2013

3 592

Luna februarie a intrat în istorie drept luna dragostei. Valentine’s Day, sau Ziua Îndrăgostiților în tradiția occidentală, se sărbatorește pe data de 14 februarie. Să nu uităm de Dragobete – sărbătoare cu radacini slave celebrată şi în România pe 24 februarie. Sărbătoarea de Dragobete este considerată echivalentul sărbătorii Valentine’s Day, sărbătoare a iubirii.

Valentine's Day 2013

Îndrăgostiţii nu au nevoie de zile speciale pentru a-și declara dragostea, dar două zile cu mai multă iubire nu strică. Companiile aeriene încurajează cuplurile să călătorească spre destinaţii cât mai romantice şi au lansat promoţii şi oferte interesante la biletele de avion speciale pentru Valentine’s Day 2013 şi Dragobete.

Oferta TAP Portugal – 20% discount către Lisabona şi Madeira

TAP Portugal îi trimite pe îndrăgostiţi în Lisabona şi Madeira, oferind 20% discount, din preţul final. Cod de discount: LOVETAP2013.

Rezervări efectuate între 9-11 Februarie
Începerea călătoriei între 13-24 Februarie

Bucureşti – Lisabona – Bucureşti este 210 euro cu taxe incluse şi va fi 168 euro după aplicarea discountului.
Bucureşti – Madeira – Bucureşti este 300 euro cu taxe incluse, iar cu reducere tariful va fi de 240 euro.

Reducerea se aplică pentru rezervările efectuate online, pe site-ul www.flytap.com, prin introducerea codului de discount, LOVETAP2013, în momentul efectuării rezervării.

Oferta TAROM de Valentine’s Day!

Oferta TAROM constă în preţuri pornind de la 289 de euro cu toate taxele incluse pentru două persoane, dus-întors, pentru plecările din Bucureşti către Amsterdam, Atena, Barcelona, Budapesta, Frankfurt, Istanbul, Larnaca, Londra, Lyon, Madrid, Munchen, Paris, Roma, Salonic şi Viena. De asemenea, oferta este valabilă şi pentru plecările din Sibiu către Munchen şi din Iaşi către Roma. Cele două persoane trebuie să călătorească împreună pe ambele tronsoane.

Biletele pot fi cumpărate între 1 şi 24 februarie 2013, iar călătoria trebuie să aibă loc între 8 februarie şi 8 martie 2013 (data ultimului retur). Biletele pot fi achiziţionate din orice agenţie TAROM sau de la agenţii acreditaţi.

Ofertă valabilă în limita locurilor disponibile şi se supune unor termeni şi condiţii. Oferta nu se cumulează cu alte promoţii.

Concurs Blue Air – Declară-i dragostea ta până de Dragobete!

Blue Air vine cu un concurs interesant şi creativ. Îndeamnă fanii de pe Facebook să își facă declaraţii de dragoste şi să-şi aleagă destinaţiile unde doresc să călătorească în doi. Declaraţia de dragoste trebuie făcută până pe 22 februarie 2013, ora 15.00!

Premiul constă în: 2 bilete de avion dus/întors, către orice destinaţie operată de Blue Air, în limita locurilor disponibile. Cele 2 bilete de avion se vor acorda unei singure persoane prin tragere la sorţi, pe 22 februarie 2013, ora 17:00. Biletele oferite includ taxele de aeroport şi taxa pentru 1 bagaj de cală, în valoare unitară cuprinsă între 14.99 euro şi 599.98 euro. Biletele pot fi solicitate până la data de 30 martie 2013, iar data călătoriei poate fi până pe 26 octombrie 2013.

Oferta Carpatair – pachet la ROMA

Capitala Italiei este recunoscută ca fiind una dintre cele mai romantice destinaţii ale lumii în orice anotimp, însă farmecul vechiului oraş vă va fascina cu atât mai mult în preajma Zilei Îndrăgostiţilor: pachet special de călătorie de la 186 euro* + taxe! Ar merge o evadare romantică la Roma

Turkish Airlines vine cu o promoţie interesantă – bilete la 1 EUR pentru iubit/iubită

Turkish Airlines promovează Ziua Îndrăgostiţilor cu o super ofertă la biletele de avion, cu plecare din Istanbul. Biletele pot fi cumpărate în perioada 8.01.2013 – 15.02.2013, iar zborurile pot fi făcute în perioada 9 februarie – 15 februarie inclusiv. Este necesar ca unul dintre pasageri să fie membru Miles&Smiles şi să cumpere un bilet întreg pe o anumită destinaţie, iar partenerul/partenera va plăti doar 1 EUR. Cuplurile trebuie să călătorească împreună pe zborurile cumpărate la promoţie. Atenție însă! Biletele trebuie să fie cumpărate în maxim 24 de ore de la rezervare, locurile sunt limitate, iar procedura de cumpărare trebuie să fie încheiată cu cel puţin 7 zile înainte de zbor.

Mai multe detalii pe pagina oficială Valentine’s gift from Miles&Smiles!

Czech Airlines – 10 Zile ca să te îndrăgosteşti!

Praga, oraşul dragostei te aşteaptă începând de la 238 Euro. Perioada de cumpărare: 4-14 Feb.2013. Perioada Iubirii: 01 Martie – 15 Iunie 2013.

Călătoriile sunt mult mai frumoase în doi!

3 Comentarii
  1. Narcisa says

    deci tu ce-ai alege din ofertele astea? 😀

  2. Sorin says

    Ma bag la Blue Air! Tarom are preturi interesante pentru 2 persoane si nici Turkish Airlines nu e mai prejos. Doar ca trebuie niste bani pentru Bucuresti – Istanbul!:)

    Praga mi se pare scump pentru buzunarul meu, dar poate sunt multi altii cu mai multi bani:)

    Si Roma e ok, doar ca la fel…mai greu cu plecarea din Bucuresti!

Leave A Reply

Your email address will not be published.