blank

Promoţii bilete avion la TAP Portugal – spre Statele Unite, Brazilia şi Capul Verde

0 643

TAP Portugal are în desfăşurare o promoţie interesantă pentru destinaţii din Statele Unite, Brazilia şi Capul Verde, cu plecare din Bucureşti, preţurile pornind de la 619 EUR (dus/întors cu toate taxele incluse). Puteţi să vă bucuraţi de această ofertă până pe 24 noiembrie 2012, iar perioada de călătorie este foarte generoasă: 15 ianuarie 2013 – 15 iunie 2013.

Dacă vă faceţi planurile pentru vacanţele din 2013, luaţi în calcul şi destinaţiile aflate la promoţia TAP:

Statele Unite: Miami, New York; Brazilia: Rio de Janeiro, Sao Paolo, Salvador, Natal, Recife; Capul Verde: Sal, Praia, Sao Vicente

Este interesant faptul că oferta permite „open jaw” – sosirea într-un oraş şi plecarea din altul, în cadrul aceleaşi ţări. Exemplu: Puteţi să zburaţi spre Rio de Janeiro şi să vă întoarceţi din Salvador. De asemenea, puteţi să staţi mai mult de 24 de ore, între zboruri, în Lisabona contra unei sume de 50 EUR.

Aşa că nu mai zăboviţi pentru că timpul trece. Mai aveţi timp să vă cumpăraţi biletele până pe 24 noiembrie! Am făcut şi 2 simulări, una spre New York şi a doua spre Rio de Janeiro.

Bucureşti – New York

Bucureşti – Rio de Janeiro

Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile. Preţurile perioadelor simulate se pot schimba în funcţie de data când cumpăraţi biletele. Eu zic să profitaţi!

Leave A Reply

Your email address will not be published.