Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Ceaţa a afectat zborurile dinspre/spre Cluj-Napoca

0 380

Ceaţa a pus stăpânire pe mai multe judeţe din ţară: Suceava, Bacău, Vrancea, Botoşani, Iaşi, Vaslui, Galaţi, Cluj, Buzău, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu, Teleorman, Ilfov şi Bucureşti. Vizibilitatea este redusă sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri. Din cauza aceasta au fost afectate mai multe zboruri dinspre/spre Cluj-Napoca.

Potrivit site-ului Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, au avut întârzieri cursele care ar fi trebuit să decoleze, duminică, la ora 13.10 spre Forli (Italia), a companiei Wizz Air, spre Munchen la 13.20, a companiei Lufthansa, şi spre Dortmund, la ora 13.55, de asemenea a companiei Wizz Air.

Legat de sosiri, cursa Lufthansa de la Munchen, care trebuia să aterizeze la Cluj-Napoca la ora 12.25, a fost redirecţionată spre aeroportul din Sibiu. Cursa TAROM RO647, care trebuia să aterizeze la 18.35, a fost deviată la Sibiu. Alte curse au fost redirecţionate spre aeroportul din Târgu Mureş.

În prezent, încă se mai fac devieri asupra zborurilor care trebuiau să aterizeze la Cluj, iar aeronavele care trebuiau să decoleze sunt ţinute la sol.

Update 19.11.2012: Ceaţa continuă să îngreuneze traficul aerian de pe aeroportul din Cluj-Napoca.

Leave A Reply

Your email address will not be published.