Promoție Wizz Air: 40% reducere de Black Friday și o tombolă cu un voucher de 1000 de EURO!

0 430

Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Doar astăzi, Wizz Air are o frumoasă reducere de 40% la bilete de avion pe rutele selectate. Totodată, aveți șansa să câștigați un voucher în valoare de 1000 EURO.

Reducerea de 40% se aplică tarifului, dar nu include taxa de administrare. Se aplică o reducere de 40% la zborurile selectate. Această promoție este valabilă pe 27 noiembrie, de la 00:00 la 23:59, orele Europei Centrale și de Est (Black Friday).

Perioada de călătorie este limitată, fiind necesar să efectuați călătoriile până pe 27 martie 2021. Prețul se aplică numai pentru rezervările efectuate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil.

Promoția nu se aplică rezervărilor de grup. Orice persoană majoră, cu capacitate juridică deplină și acces la internet, care a achiziționat un bilet de zbor WIZZ de Black Friday, pe 27 noiembrie, va participa automat la o tombolă, excepție făcând cazul în care ne informați că nu doriți să participați la tombola respectivă. La tombolă se poate câștiga un voucher în valoare de 1000 EURO

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.